Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1952)

15.03.2011 | Seriály

Olda si ráno nebude moci vynachválit svou skvělou ženu. Úsměv mu ale zmrzne na rtech ve chvíli, kdy u dveří zazvoní hodinový manžel Zbyšek, aby přimontoval ten nešťastný sušák... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Olda začne okamžitě po příchodu Jitčina hodinového manžela zuřit. To, že z něj manželka udělala takového neschopného břídila, nebude chtít přejít jen tak. Spraví mu náladu alespoň nová klientka Iveta?

Liborovi dojde, že v jedné třídě ve stejný čas jeho žena i syn být asi nemohou. Jako lékař zjistí, že Miki si depresi opravdu nevymýšlí. Pro dnešek ho raději nechá doma a bude doufat, že zabere léčba Amálií. Ta zajde za vnukem o polední pauze. Vyslechne ho, v něčem mu dá za pravdu, ovšem pak ho zaskočí svým pohledem na věc. Něco takového by Mikiho opravdu nenapadlo... Rodiče večer uspořádají usmiřovací večer s Bárou a Ondřejem. Rádi by, aby se konečně rozplynulo dusno panující mezi nimi od divokého mejdanu jejich dětí.


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu?
Co bude dál? Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

V kadeřnictví vezmou montování sušáku u Farských jako veselou příhodu. Do toho se Simona bude těšit na miminko a chválit si domácí pohodu u Kreuzerových. Profesor bude stále bydlet s Pepanem a snažit se ho polidštit. Simona si bude jistá, že to v jejím bytě musí vypadat jako na bitevním poli. Pepan se starým pánem si ale docela padnou do noty nejen u jídla, vaření a stolování. Těžce nabytá harmonie se však otřese v základech v momentě, kdy taxík přiveze Blaženu i se zavazadly. Jak tuhle bojovku Pepan vyřeší? A co na to profesor Kreuzer?

Seriál Ulice (1952) uvidíte v úterý 15. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat