Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1959)

24.03.2011 | Seriály

Lumír se dnes probudí s hlavou jak střep. Stejně jako včera Pepan, také on nalezne vedle sebe v posteli muže – skotského starostu. Ten bude s průběhem své návštěvy nadmíru spokojený, i když ho ráno místo sexy Pavly vzbudí nabroušená Nyklová... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Naštvaný Miller se do Lumíra pustí hned, jak ho uvidí. Nemožný projev a prošvihnutí příjezdu vzácného hosta by ho totiž mohlo přijít pěkně draho. Jako nápravu mu doporučí, aby si na závěrečné posezení u Henryho oblékl skotský kilt. Lumír to rázně odmítne a při nejbližší příležitosti si na šílené Millerovy nápady postěžuje Pavle. Jenže ta se tentokrát postaví na Millerovu stranu. Jestliže Lumír nepřijde v kiltu a naostro, je u ní normální srab. A to už je výzva do pranice i pro Lumíra.

Seidlovi využili toho, že Miki nocoval u Jirky Hložánka, a udělali si hezký večer s lahví koňaku. Liborovi ale ráno nebude ležet v hlavě jen zbytkový alkohol. Stále bude myslet na Zdeninu včerejší návštěvu. Nakonec mu to nedá a do nemocnice se kvůli Karolíně přece jen rozjede. Od jejího ošetřujícího lékaře se tak dozví šokující novinku. Karolína je těhotná, navíc s pořádnými komplikacemi. Co tato zpráva s Liborem udělá?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu?
Co bude dál? Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Thea a Štěpán jsou k sobě přitahováni jako magnety. Moc dobře ale vědí, že pokud nemá být jejich tajemství vyzrazeno, musí si dávat zejména doma velký pozor. Dobrá nálada ovšem Theu už co nevidět přejde. Na schůzce s Terezou a uštvanou matkou Gábinou se při pohledu do diáře pořádně vyděsí. Ať bude počítat, jak bude počítat, termíny budou tentokrát neúprosné. Místo dalšího relaxu Thea okamžitě vyrazí za Libuškou, aby se s ní poradila, co dál. Bohužel to nebude jediná jobovka, která Theu dnes čeká...

Seriál Ulice (1959) uvidíte ve čtvrtek 24. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat