Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl1976)

18.04.2011 | Seriály

Ve studentském bytě bude konečně zase klid a pohoda. Obě dvojice se na sebe usmívají, jen Matěj si připadá tak trochu jako bezprizorní křen. Terezin umělecký počin v Ulici přinese oběma holkám ještě trochu radosti. Thee umožní stát se na chvíli opravdovou novinářkou... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Ondra požádá Theu o článek, a tak se Thea rozepíše o reakcích starousedlíků na Terezinu instalaci. Tereza zajásá hned několikanásobně. Štěpánův dokument o instalaci poputuje spolu s ní a Peterkou na festival do Berlína a navíc ho díky Štěpánovi možná odvysílá i televize. Co víc si přát? Možná trochu soukromí, o které Tereza s Vojtou po návratu They přišli. Jenže jak tuto zapeklitou situaci vyřešit?

Libušce začne týden hodně hekticky. Nejen že Boris skončí po víkendu se sádrou na ruce. Pondělní ráno navíc přinese i potopu v koupelně. To nebude radostná zpráva ani pro pana Peška. Ukáže se totiž, že střecha na jeho domě je kaput. A peníze na novou ani na opravu jaksi nebudou na účtu. Co s tím? Kde tak narychlo sehnat takový balík peněz? Ovšem finance na střechu nebudou jediným Vlastimilovým problémem. Ještě ke všemu bude muset čelit pravidelnému zájmu Nyklové…


Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát?
Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena

U Seidlových je již na denním pořádku řešení Martina suplování v Mikiho třídě. I Libor si už myslí, že je toho všeho tak akorát. Jeho žena by měla konečně něco udělat, aby jim škola denně nestrašila v kuchyni. Marta si ale ve třídě získala u drtivé většiny svých svěřenců sympatie. Míša jí dokonce přinese na zhodnocení svoji literární tvorbu. Jak se nakonec Marta rozhodne? Položí suplování, i když tím vlastně ustoupí Hložánkovu vydírání? Podaří se jí vše vysvětlit Mikimu? A jak na její rozhodnutí zareaguje ředitelka Puklická?

Seriál Ulice (1976) uvidíte v pondělí 18. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat