Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1997)

17.05.2011 | Seriály

Tereza se bude stydět do morku kostí, že se u Peterky v ateliéru včera opila a probudila až k ránu. Navíc se jí doma nepodaří proklouznout do svého pokoje bez povšimnutí ostatních. Spolubydlící proto požádá, aby si tuhle informaci nechali jen pro sebe. Nebude si totiž vůbec jistá, jak by zprávu o jejím přenocování u Peterky Vojta vzal... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Tereza si bude velmi dobře pamatovat, co včera slíbila Petrovu invalidnímu kamarádovi Kryštofovi. Hned dnes vyrazí na radnici, aby se u Lumíra přimluvila za Kryštofův projekt – koncert kapely The Tap Tap, kterou tvoří studenti s postižením z Jedličkova ústavu. Jenže Lumírovi se jeho nedobrovolná pozice Terezina podporovatele už nebude ani trochu zamlouvat. Jak na její další prosby zareaguje? A jak to má Tereza s Peterkou, se kterým se odpoledne opět uvidí?

Ranní příchod z hospody si dnes střihne také Bedřich. Své narozeniny zapil opravdu poctivě, a tak se jen totálně mrtvý svalí na kanape. Později se Hrihorijovi svěří, že má pocit, že se mu život naprosto podělal. Nevyšlo mu to s Lucií, přišel o rodinu a teď to bude vypadat dost bledě i s novým bytem, protože všechny peníze, co měl, dal včera Lucii. Zato Anička bude zdárně pokračovat ve vztahu s Pavlem. Když se děti rozhodnou, že dnes přenocují u Bedřicha v dílně, změní svůj večerní program. Najednou se jí ani Pavlovi nebude chtít z prázdného bytu do kina odejít...


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Ingrid se bude trápit kvůli Vasilovi. V domnění, že se jí chce manžel za facku omluvit, se za ním hned ráno rozjede. Jenže když do garsonky dorazí, naskytne se jí dost nepříjemný pohled na Vasila spícího po boku call girl Diany. Vasil se sice bude tvářit jako tvrďák, ale tahle nečekaná situace s ním přeci jen otřese. Pro Ingrid to bude pořádná rána, pro Davida zase vítaná příležitost, jak na ni ještě více zatlačit, aby se na takového zmetka konečně vykašlala a udělala za vším tlustou čáru. Poslechne ho Ingrid? Opravdu nechá Vasila na holičkách?

Seriál Ulice (1997) uvidíte v úterý 17. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat