Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 2019)

16.06.2011 | Seriály

Kalina dá Míše poslední šanci, aby si opravila pětku na vysvědčení. Jenže Míša bude stejně dutá jako kdykoliv jindy a hozenou rukavici nezvedne. Přestože se za ni u kolegy přimluví i Marta Seidlová, Kalina zůstane neoblomný... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Míšu čeká o prázdninách reparát. Jana se začne právem obávat, že po takové zprávě bude doma masakr… Co se to s Míšou děje? A čím nejvíc zraní svého tátu?

Amálii je po včerejším telefonátu s panem Peškem jasné, že její domácí je na tom psychicky hodně špatně. Když se svěří se svými obavami o něj Liborovi, rozčílí ho názorem, že i zbytečná operace by mu mohla prospět. Alespoň by se trochu uklidnil. Čekání na nejistou budoucnost ho podle ní deptá ze všeho nejvíc. O polední pauze Amálie za panem Peškem vyrazí, aby ho alespoň trochu povzbudila. Jenže v nemocnici se dozví, že ho hned ráno odvezli na sál. Nastaly snad nějaké vážné komplikace? Bude po dnešku už konečně jistá diagnóza?

Vojta bude nadšený z itineráře plánované cesty s Peterkou po Jižní Americe. Proti mladému učiteli Terezy už dávno nic nemá. Zato Matějovi pořádně potečou nervy. Od přijímaček ho dělí už jen jeden den a on se obává katastrofy. Thea bude mít již všechny zkoušky vzorně za sebou, Tereza zase plnou hlavu plánovaného koncertu The Tap Tap. Dokonce si kvůli této akci odložila všechny školní povinnosti až na září. Jenže na radnici se dnes dozví nečekaně špatnou zprávu. Úředníci koncert povolí, jen když si jeho organizátoři seženou bezpečnostní agenturu na zajištění hladkého průběhu akce. To Terezu dost rozhodí, ale ne tolik jako její vlastní city... Vojta, nebo Peterka?

Seriál Ulice (2019) uvidíte ve čtvrtek 16. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat