Ordinace v růžové zahradě 2 (196) - Vlk zůstane vlkem

01.06.2010 | Seriály

Primář Frynta se radí s právníkem. Dozvídá se, že za podíl na nehodě, při které zemřel Robert Šambera, patrně nebude odsouzen. Má však problémy v práci.

Chybuje při operaci a Zdena je nucena odvolat jej z funkce primáře. V této nelehké situaci mu pomáhá Monika. U ní doma se pak setkávají i další osamělé duše -  Bára a Oskar.

Lenka Šamberová se schází s Daliborovým právníkem. Snaží se jej uplatit, aby jí pomohl profesně primáře zničit. Eduard těžce nese zaslepenost bývalé přítelkyně a dává jí najevo, že Robert byl zločinec, skončil by ve vězení tak jako tak. Běla a Eda Lence přesto nabízejí možnost pracovat v Kamenici na interně a dokonce i dočasné bydlení v jejich vile. Toto vstřícné gesto jí pomůže vzdát se myšlenky na pomstu.

Lukáš zve Gábinu na výlet do Ratibořického údolí. Pod záminkou, že Zdena s Martou mají cosi neodkladného, s sebou bere Tadeáše.  Po návratu do šéru se Lukáš s Gábinou konečně smíří, milují se. Příměří však netrvá dlouho. Gábina se dozví, že ji Lukáš obelhal, a obviní jej, že ji chce mít jen jako chůvu pro své dítě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat