Dokonalý svět (1) - Vánoce v Karibiku

08.09.2010 | Seriály

Ředitelé, redaktorky fotografové, modelky... Sebevědomě předkládají čtenářkám dokonalý svět, avšak jejich soukromý svět má k dokonalosti daleko. A když mezi ně nastoupí nezkušená a módním světem nezkažená dívka, převrátí jejich životy úplně naruby.

Každý týden na novinových stáncích leží nové číslo časopisu Grace, nejlepšího módního magazínu, který je na trhu k mání… Je o tom přesvědčená Alžběta, nejzkušenější redaktorka Grace, která mu věnovala 30 let svého života, nepochybuje o tom módní ředitelka Michelle, která rozhoduje o tom, co se bude nosit, a jde směle se stejným šarmem v Alžbětiných stopách, a pochopitelně i šéfredaktorka magazínu Andrea, která přestože denně svádí zápas mezi rodinou a prací, má na starosti každé slovo, co se na stránkách časopisu objeví.

Muži do módního časopisu moc nepatří, a pokud ano, jsou velice originální. Nade vší pochybnost je jediným svého druhu Vladimír Maxa, majitel avydavatel Grace. Na jeho okouzlujícího syna Davida si myslí všechny ženy bez výjimky a nejen ony, i když nejblíž se k němu zatím dostala šéfka inzertního oddělení Vanda, k ní se ale raději nepřibližuje nikdo.

A do pánského týmu ještě patří dva jedinečné exempláře. Fotograf Jirka alias George, co to zkouší na každou modelku, a módní stylista Oskar, který také hledá lásku, ale na opačném pólu. Právě se bojuje s časem. Na poslední chvíli se fotí léto v Karibiku a Oskar přišel s úžasným nápadem. Všichni si to ale nemyslí. A k tomu ještě probíhá konkurz na novou módní asistentku. Dokonce na něj přijela i slečna Iveta ze slovenské Seredě v doprovodu své sestry. Bude mít Michelle konečně asistentku?

Dokonalý svět (1) - Vánoce v Karibiku uvidíte ve středu 1. září 2010 ve 20:55 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat