Komentáře k článku

ubzed 30.05.2011

pořád platí, že žena má být 3D - Děvečka v domácnosti, Dáma ve společnosti a Děvka v posteli.

Cassidy 20.05.2011

Jestli chcou takovou, tak se není ćemu divit, že jsou pořád nezadaní ;P Já neumím vařit (max péct), nerada uklízím, práci nemám, jsem chudá studentka, vlasy mám sice skoro po pas, ale v jídle jsem vybíravá, nemaluju se ale že by jsem byla hezká se říct nedá, ani že bych byla štíhlá ani že bych měla v kuse chuť. Dělá to ze mě "ženu noční můry"? ;D P.S. Samochvála smrdí, slečny perfektní ;)

Gabik.74 03.12.2010

Asi by chtěli chlapa v ženským těle...:-D

martina 11.11.2010

hele, taky jsem zjistila, že jsem žena snů :-) vždycky říkám,že si svoji hezkost nezasloužím, kosmetiku moc "nežeru", nemaluji se, jím hodně a sladký, ale štíhlá jsem ještě pořád a pěkná taky. Taky ráda uklízím a vařím, ale práci mám super a bývalýho jsem i chvilu živila. Chuť na sex je pořád, ale světe div se, není s kým. Nikdo mě asi nechce, nebo co. To teda sama nechápu :-) ostatně kdo by se s takovým stvořením (chlapem) zabýval, podívejte se už s těch požadavků co je to zač :-D

Baruch Goldstein martina 11.11.2010

umis kourit jako Pepa Laufer?

koko Baruch Goldstein 11.11.2010

tak asi tak hezka nebudes kdyz te nikdo nechce pac o hezky holky je zajem furt:D

Baruch Goldstein 11.11.2010

kecy! hlavne musi umet poradne kourit pero!:-P:-P:-P*4**4**4*

Sunny 11.11.2010

Maggie tak to jsme dvě XD I když si pořád říkám, že do ideální mám hodně daleko.. tak dlouhé zdravé vlasy mám, chuť na sex taky, chodím bez make-upu a přitom jsem prý moc hezká, štíhlá a jím pořád a hodně :-p Doma uklidím, uvařím.. ale že bych to dělala s naprostým nadšením a pořád.. to se říct nedá.. tam už musí přiložit ruku k dílu i manžel, ale naštěstí celkem rád :-D Takže to ve dvou jde skvěle <3

Tessi 11.11.2010

Jak vidno, některým sebevědomí nechybí... :-)

Maggie 10.11.2010

Ač je to k nevíře.. Jsem žena snů :) Mam dlouhé vlasy, stálou chuť na sex, bez úprav vypadám hezky a hrozně ráda jím - čím nezdravější a pálivější je to jídlo, tím jsem spokojenější :) A přitom jsem štíhlá.

koko Maggie 11.11.2010

samochvala smrdi :Dale zda se ze nekdo se tim uspokojuje:D

Bubák 10.11.2010

Už jsem na to přišla.. Ona ta žena snů vlastně nemůže nikdy být jedna, protože tak to na světě prostě nechodí a tak proto muži musí mít více jak 1 ženu, aby se jim to skloubilo do té ženy snů )))

antoinetta 10.11.2010

jo, tak presne stejny pocit mam casto ze sveho partnera... zajimalo by me, jestli mu nekdy dojde, ze takova kombinace naprosto protichudnych prani neexistuje... kazda ma neco, meli byste si ujasnit svoje priority a ty ocenovat u vybrane slecny a ne si rikat "jo supr, je hezka a ma rada sex, tak jeste aby uklizela a varila" napr... vsecko mit nemuzete, kluciiiii =)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat