Žena snů? Má mít tyto 3 vlastnosti

10.11.2010 | Sex a vztahy

Ačkoli málokterý muž splňuje podmínky dokonalého partnera, o dokonalé partnerce mají pánové jasnou představu. Nová britská studie odhalila, že nezadaní mužové se shodnou v tom, jaké vlastnosti by jejich dokonalá láska měla mít. Především by měla mít pořád chuť na sex a měla by být dobrou milenkou.

Přestože má normální postavu bez zbytečných faldů, hodně a ráda jí. Nebojí se zahryznout do pořádného steaku, ale když na to přijde, hodí na sebe rychle věci, trochu se upraví a během deseti minut je připravena vyrazit v dokonalé kráse do ulic.

Vyjma toho je dokonalá přítelkyně také skvělá ve své práci a nosí hodně peněz domů, jenže přitom chce zůstat doma, být skvělou hospodyňkou a vychovávat děti.

Zatímco tři čtvrtiny nezadaných mužů, kteří v průzkumu byli zpovídáni, míní, že jejich dívka by měla dbát na postavu, 89 procent si zároveň představuje, že ideální dívka by měla ráda a hodně jíst. Měla by být přitom štíhlá, mít dlouhé vlasy a být dost krásná i bez make-upu.

„Zatímco této představě odpovídá jen velmi málo žen, šest z deseti mužů věří, že někde na světě jejich ideální láska skutečně je,“ tvrdí psycholožka Nicole Clowesová, specialistka na vztahy a randění.

A jak to vypadá, když se to s ideálem krásy přežene? Podívejte se na VIDEO:


 


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat