Byl vám nevěrný? Pomsta bude sladká!

Už to víte. Má milenku. A vy zase vztek. Jak vám to mohl udělat? Hněv vystřídá pláč, pláč zase hněv. Toužíte po pomstě a boji? Pak kroťte své emoce a radši postupujte více takticky, ať neodhalíte své karty dřív, než to bude nutné! Zde je několik rad.

Sexem se nic nezkazí

Spousta žen si neuvědomuje, že partner si sice duševně „ulevuje“ u jiné, ale manželkám a partnerkám stále patří jeho tělo, které do jisté míry mohou ovládat. Většinou totiž muži, aby se neprozradili, pořád s oficiálními partnerkami spí. Opravdu málokdy se stává, že v téhle činnosti přestávají cokoli podnikat. Proto se snažte spolknout v sobě hořkost a nenechte váš sexuální život úplně vyhasnout. Neustále udržujte mezi vámi aspoň tohle pouto. V intimních chvílích totiž partner může „pustit“ nějakou tu informaci o své milence, jež bude v budoucnu použitelná.

Zahoďte svoji ulitu

Jakmile se ale uzavřete do sebe a přestanete s ním komunikovat, všechny výhody zůstanou na její straně! A vy přijdete o trumfy, protože milenka bude mít víc šancí dostat se mu pod kůži a partner zase vlastních omluv, že udělal dobře, neboť vy se chováte hrozně. Jelikož zatím nevíte, jestli ti dva procházejí vzplanutím, nebo vztahem hlubších záměrů, ani jednoho z nich nepodceňujte!

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

Jednejte sebevědomě

Ba naopak se jednoho večera partnera nevyčítavě (!) zeptejte, proč je s vámi v poslední době tak „nespokojený“. Nevstupujte mu do řeči, pouze naslouchejte. Třeba se z jeho výtek, které jste od něj doteď neslyšela, dozvíte něco o té neznámé. Patrně vás s ní bude ve skrytu duše porovnávat nebo ho již ovlivnila natolik, že přejímá její názory. Každá informace, kterou se takto takticky dozvíte, je dobrá informace! Aspoň tak zjistíte, kdo proti vám stojí. Každopádně nasaďte spíš chlácholivější tón ve stylu: „Problémy mají i řešení. Na nějaké společně přijdeme, zlato.“ (Ukážete tak, že s partnerem ještě počítáte a nehodláte ho jen zadarmo přenechat jiné.)

Abyste si stále zachovala místo v jeho životě, před ostatními, na veřejnosti, na sobě nenechte nic znát. Bavte se a kliďánko mírně flirtujte s muži ve svém okolí. Ale ne zase až tak moc. Hned by si myslel, že mu to děláte naschvál. Stačí jen jeden dva pohledy na hezouna u baru nebo odvoz domů nějakým kolegou z práce. Manželovi by to mělo pomoct uvědomit si, že si stále držíte svoji cenu.

Zahrajte mu na svědomí

S nejvyšší pravděpodobností ho vaše skoro až vřelé chování vyvede z míry, protože nebude moci mít námitek. Hysterka nejste, o milence víte, ale neděláte žádné scény, spíš hledáte řešení. Začne mít pocit viny. Tak mu ještě přiložte. Vytvořte nové rodinné album, obraz vaší rodiny pověste v obýváku… Dejte mu příležitost, aby zalitoval všeho, co udělal.

Pracujte na sobě

Každý den věnujte aspoň chvíli sama sobě. Soustřeďte pozornost na to, o čem už dlouho mluvíte, sníte, ale zatím jste to vyřadila ze svého života z nedostatku času. Chtěla jste se vždycky podívat na nějaké místo? Jeďte tam! Nebyla jste několik let na dovolené? Tak teď je vhodná doba! Vlastní realizaci se meze nekladou. Kurz keramiky je taky fajn, rekvalifikace na účetní, kosmetičku nebo nehtovou designérku taky.

Nasaďte jí do hlavy brouka

Jestliže budete chtít znervóznit protistranu – milenku, jděte na to mazaně. Partnerovi pravidelně sdělujte, že ho dál milujete a nepřejete si, aby rodinu opouštěl. Používejte i taková vybraná slovní spojení jako: „Chci s tebou žít dál“. Je to proto, že každá žena se zajímá o svoji sokyni, takže i milenka bude pátrat, jak vy reagujete na její existenci. Jediným způsobem, jak to zjistit, je zeptat se – vašeho partnera, který jí tyto výroky přetlumočí. Co pak? Ona znejistí. Uvidí, že o něj pořád máte ještě zájem, což je pro ni komplikací, se kterou třeba nepočítala. Když už nic, tak ji tímto připravíte o klid!

Nesvěřujte se jen tak někomu!

Se svými taktikami a pocity se ale radši nesvěřujte kamarádkám. Mezi nimi totiž může být ta, která vám partnera odloudila! I když spojenec ve věcích zklamání v lásce zapotřebí je, nikdy nevíte, jaký had převlečený za přítele ukořistil to, na čem jste si zakládala. Není vůbec žádnou výjimkou, že si dlouholetá kamarádka začne s vaším partnerem, aniž by se u toho zarděla! Takových případů jsou tisíce! Takže si zvažte, jestli za všechny své blízké dáte ruku do ohně. A prozradíte tak věci, které by někdo z nich mohl použít jako nečekanou zbraň proti vám. Zkrátka, dokud se neprokáže, kdo je ona záhadná milenka, buďte na pozoru!

V příštím díle přineseme tipy, jak odhalit milenčinu identitu. Je to jeho sekretářka? Bývalá manželka? Nebo snad vaše kamarádka? Jestli to chcete opravdu vědět, čtěte dál!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat