6 typů žen. Jaké muže přitahujete?

02.12.2010 | Sex a vztahy

Zvou vás na rande stále stejné typy mužů? To není náhoda, vysíláte prostě stále stejné signály. Pokud vám tito muži nevyhovují, zamyslete se nad sebou. Nad tím, jak na opačné pohlaví působíte. Pak budete mít šanci na změnu.

Baculky

Pokud máte nějaké to kilo navíc, vzbuzujete v mužích představu skvělé kuchařky, hospodyně a matky. Takové ženy milují jídlo, což je předpoklad, že se umějí otáčet v kuchyni. Přitahovat tak budete muže, kteří jsou gurmáni, milují, když se o ně někdo stará, ale bohužel také typy mužů, kterým chyběla mateřská péče v dětství a víc než manželku a milenku hledají maminku. Takže pozor na duševně nevyzrálé chlapečky.

Intelektuálky

Víte, o čem život je a chcete mít vedle sebe stejně silného, kvalitního a vzdělaného partnera, jenže… Všichni muži, kteří se kolem vás točí, jsou pravý opak. Jemní a nesmělí. Jakmile se na ně podíváte, uhnou očima natož, aby vás někam pozvali. Tyto submisivní typy prostě intelektuálky přitahují, škoda. Takoví muži nejsou k ničemu.

 

 

 

Módní ikony

Tyto ženy mají štěstí. Na ně letí všechny typy mužů. A čím je žena vyzývavější, tím více má nápadníků. Kdo by taky odolal ideálním mírám modelky v dokonalém outfitu a účesu. Tyto ženy si můžou vybírat a přehazovat nápadníky „vidlemi“. Touží po nich metrosexuálové, intelektuálové… prostě všichni.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Hodné holky

Tak tento typ žen to nemá v životě ale vůbec jednoduché. Dobré srdce totiž přitahuje většinou pořádné lumpy. A přímou měrou platí, že čím hodnější holka, tím většího darebáčka si najde. Oni na to mají prostě čich, najdou si takovou partnerku, u níž jim bude všechno procházet, ona se o ně bude starat, pomáhat jim z problému, klidně až do sebeničení. Tolerují jim to, za co by je už jiné dávno vyhodily. Takže hodné holky, pozor na ně!

Malé a vysoké

Logicky by měl patřit svůj k svému. Takže malí muži by si měli hledat malé partnerky a naopak Jenže… Malí muži chtějí k někomu vzhlížet a vztah pak často ztroskotá na nedostatku mužova sebevědomí. Mužům vadí i vyšší plat, natož o hlavu větší partnerka. Takže to dlouho nevydrží. A malé ženy? Ty zase chtějí partneři rozmazlovat a hýčkat a čekají, že si necháte řídit život. Protože vy jste přece ta maličká holčička.

Rázné ženy

Dalo by se říct fúrie. Taky tyto ženy si za partnerku vybírají „lenoši domácí“, kterým vlastně vyhovuje, že všechno děláte a zařídíte. On se pak jen přesune od večeře z kuchyně na gauč k televizi a pivu. A práce? Tu určitě nějakou mají, ale žádná kariéra a výše jeho platu nestačí ani na nájem.

Nelíbí se vám, co jste si přečetla? Ale je to tak. Je jasné, že si nikdo nechce přiznat, že má doma ňoumu a to znamená, že je vlastně megera. Proč by mělo být spravedlivé, že si hodné holky vždycky vyberou prevíta? Jenže, pokud si toto vše uvědomíte, tak máte šanci ve svém životě něco změnit a začít plnohodnotný vztah s kvalitním partnerem, který nebude jen vaší koulí na noze.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat