Když muž opravdu miluje… ovšem pouze sám sebe

15.12.2010 | Sex a vztahy

Už jste to někdy zažila? Pokud ano, tak víte, jak problematický je vztah s narcisem. A že jich není málo! Jak jej poznáte? A dá se s ním vůbec žít?

Není nic špatného na tom, když o sebe muž dbá. Co by za to některé ženy daly. Ale čeho je moc… Pokud ovšem tráví před zrcadlem více času než vy a neustále obdivuje svůj nový účes, košili, kravatu, zbystřete. Narcis si nikdy nepřipouští, že by mohl mít nějaké chyby. On je přece nejkrásnější, nejdokonalejší, nejchytřejší, nejlepší milenec a mnoho dalších nej.

Soužití s narcisem

Sebeláska a sebeobdivování ale není to nejhorší. Narcis bude vždy ve vztahu upřednostňovat sám sebe. Jeho potřeby budou ty nejdůležitější, stejně tak jeho pocity, názory, prostě vše. K životu potřebují neustálý obdiv, chválu a uznání.

Je to diagnóza

Narcismus je vlastně psychická porucha. Projevuje se nepřiměřeným pocitem vlastní důležitosti. Je to egoista se vším všudy. Klid ve vztahu budete mít pouze tehdy, pokud budete s jeho plány a nápady bezvýhradně souhlasit. A ještě na něj obdivně hledět, jak skvěle to vymyslel. Ale nedej Bože, pokud máte jiný názor.

Kde se to v nich bere

Začátek je v rodině. Většina narcisů je z rodin, kde se jim nedostávalo uznání a pochvaly, či se dlouho snažili o úspěch a bohatství. A jakmile dosáhne toho, co chtěl, stoupne mu ten pocit do hlavy a začne si kompenzovat komplexy z minulosti.


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna

Co s tím?

Tady je každá rada drahá. Narcis si neuvědomuje, že má problém, proto s ním ani nebude chtít nic dělat. Problém je přece ve vás. Tito muži jsou, než s nimi žijete, okouzlující. Přitahují ženy jako magnet. Jsou upravení, krásní, kdo by nechtěl takového krasavce? On ženu potřebuje, protože ona mu dá ten pocit výjimečnosti, dokonalosti, jedinečnosti. Jenže časem přijde probuzení. Najednou zjistíte, že bylo fajn, když organizoval vaše výlety, vše vymýšlel a vy jste to v zamilovanosti tak obdivovala. Jenže teď jste zjistila, že nebere ohledy na vás, na vaše přání.

Je jen na vás, jestli budete chtít žít život po boku takového partnera. To totiž nebudete žít svůj život, ale jeho. Připravte se na náročný život. Budete muset partnera neustále chválit, obdivovat a plnit jeho přání, názor, nápady. Zapomeňte na svou osobnost. A pokud si on bude muset vybrat mezi vámi a sám sebou, bez přemýšlení si vybere sebe. Pokud jste ochotná změnit od základu svůj život, můžete to zkusit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat