Vztah s mladším mužem? Proč ne!

17.12.2010 | Sex a vztahy

Konečně je tady! Ideální muž. Pozorný, hodný, hezký… Má to jen jedno ale. Je mladší než vy. Co teď?

Máte do toho jít?

Nedejte na to, co říkají ostatní i co na to odborníci. Dejte jen na své pocity. Ale ne na pocity vášně, které vás k tomu člověku táhnou, ale na to, jaký opravdu je. Je to partner, který stojí opravdu za to? Nebo je to jen okouzlující svůdník? Je to partner opravdu pro vás? Budete si rozumět i potom, co prvotní extáze pomine? A budete i vy partnerka pro něj? Se vším všudy?

Člověk v první fázi zamilovanosti vidí vše růžově. Lidé okolo vidí i to, co vy ne. A pokud je mezi partnery věkový rozdíl, může pak být vystřízlivění dvojnásob nepříjemné. Pokud do toho chcete jít jen proto, abyste si užila, a nehledáte dlouhodobý vztah, neřešte nic a užívejte si. Pokud ale hledáte partnera pro život, zvažte možné problémy.

Žena stárne, muž zraje

Teď to ještě není tak vidět, jste atraktivní žena v nejlepších letech. On je ale mladíček. A ten rozdíl bude vidět čím dál víc. A tím intenzivněji jej budete vnímat. Asi to nechcete slyšet, ale vaše vrásky v obličeji vám budou časem připadat čím dál hlubší. Může se také stát, že věkový rozdíl mezi vámi bude vadit nejvíc právě vám. Ale je také možnost, že se nad to vše povznesete a budete si užívat společného života plnými doušky.

Když jsou partneři zhruba stejně staří, berou většinou stárnutí jako přirozený proces. Zvládnete ale také čím dál mladší ženy, které se budou okolo vašeho partnera točit?


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Rozdíly v myšlení

Ať jste jakkoli vitální, časem se projeví i rozdíly v přístupu k životu. To, co vy už máte za sebou, bude on chtít ještě prožít. On bude chtít užívat života plnými doušky, vy už časem budete potřebovat zvolnit. A co potom?

Muži obecně emocionálně dozrávají mnohem později. Když k tomu připočítáte i váš věkový rozdíl, můžete časem zjistit, že mu děláte spíše matku. Je to to, co opravdu chcete? Přibývajícímu věku prostě neutečete.

Budoucnost

Ajaj. Vy už chcete dítě, vaše biologické hodiny bijí na poplach, máte poslední šanci na dítě, ale on se ještě nechce zdaleka vázat. Nebo naopak, vaše děti odrostly a on právě zatoužil po potomkovi. Tady neexistuje kompromis. Jeden bude muset ustoupit.

Matka nebo partnerka

Většina žen je od přírody pečovatelkou. Partnera kárají, okřikují, prostě vychovávají a vedou. Ale v případě věkového rozdílu to působí nepatřičně. Přece nechcete dělat nezralému mladíčkovi matku. Ale pokud s tím nemáte problém, existují muži, které partnerky – matky, přímo vyhledávají. Potřebují vedení. A pokud bude vztah „matka – syn“ vyhovovat vám oběma, jděte do toho.

Je mnoho žen, které hledají mladšího partnera, protože prostě neumějí stárnout. To není záruka dlouhodobého vztahu, naopak. Opravdu zvažte důvody, proč do takového vztahu jít. Samozřejmě, se to netýká partnerů, u nichž je rozdíl rok dva. Pokud jste ale starší víc než o pět let, můžou nastat problémy. Ale i v takto „nevyrovnaném“ vztahu můžou být oba šťastní. V takovém případě neřešte, co si myslí okolí, a jděte do toho. S celým srdcem. A užívejte si každého společného okamžiku.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat