Komentáře k článku

Janča 26.08.2011

No jestli můžu soudit podle mého manželství tak manžel měl už pár bokovek a mě to nevadí pokud to nevidím na vlastní oči to už se mi také stalo to pak bylo dost nepříjemné ,ale jinak já měla taky jednu tak co hlavně že se milujem a jsme k sobě upřímní a dokážem si o tom promluvit.Manžel ty své bokovky jak jim říká má jako zpříjemnění a zpestření vyzkouší si něco jiného a doma to je pak odost intenzivnější a jsme manželé už krásných 8 let a klape nám to uplně skvěle.Jako asi málo páru které známe :-D Takže pro mě nevěra není nic zas tak závažnýho hlavně když se vrátí k nám domů :-D

POKY 26.08.2011

Toto nemoze pisat normalna zenska a chlap uz vobec ne. Feminismus neni o tom zhadzovat chlapov, ale mat s nimi rovnopravnost, tak sa toto drzte. Zakomplexovane feministky, ktore maju namiesto penisu kadejake koliky a hovoria o tom ze chlap je humus, to ma vie vzdy dostat. Ked si skareda a hlupa nezufaj! su aj skraedy a hlupy chlapyy tak za nimi chod a nebud zronena z toho ze ti Brad Pitt neodpovedal na tvoj list jak ho milujes!!!!!!!!!!!!

Matt 15.08.2011

Zakázat bety.cz tahle internetová stránka vyřazuje muže z normální společnosti!!! >:( bylo by dobré kdyby se autoři článků už konečně uklidnili!!! je mi 15 a mam více rozumu než vy!!! >:(

Matt 15.08.2011

Tvl tyhle články píšou snad uplný samý krávy a kreténi nečet sem to ale ten titulek mluví za vše všichni nejsou jako podle těhlech stupidních blábolů!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:(

Marie 06.07.2011

Mě přijde nevěra naprosto normální, přítel se mnou hrál od začátku na férovku a všechno mi říká, i úlety. Chlapi prostě takový jsou, ale jsou důležitější věci věci a já vím, že jeho srdce je moje. Ted si asi spousta žen řekne, že jsem úplně blbá když mu to trpím, ale proč pro jednu neřest nechat jinak úžasného chlapa a o výhodách nemluvě, nikdy to mezi námi nejiskří tolik jako když si uspokojí svoje sexuální touhy s jinou ženou, naprosto rozdílnou ode mě. Chlapy to prostě potřebují, on se zklidní a jeho city ke mě se prohloubí a já si užívám jeho maximální přízně.Možná vypadám jako blbka, ale jsem šťastná a neměnila bych.

i. Marie 08.07.2011

Mě přijde, že to co tu popisuješ, je volnej vztah a to se nedá přirovnávat k nevěře :) Pokud jste k sobě upřímní a oba víte, na čem jste a ani jednomu z vás to nevadí, tak proč ne. Ale každý jsme bohužel jiní a každému vyhovuje něco jiného :)

jardo Marie 16.07.2011

skus spávať s druhými mužmi aj ty,a uvidíš jeho reakcie

anonym 01.07.2011

Taky jsem přišla příteli na nevěru, přes jeho kamaráda. Sice to spolu netáhli moc dlouho a náš vztah byl v poslední době samá hádka, ale i tak to bolelo... Řekl mi, že ji miluje, tak jsem si sbalila věci a odešla. Ani v nejmenším jsem neměla chuť se do jejich vztahu plést, a proto jsem jí ani jemu už nenapsala... Nakonec se s ním ona po měsíci rozešla a on zůstal sám. Pořád jsem k němu něco cítila, ani jsem si nepokládala žádné otázky jestli to má cenu, prostě jsem mu po čase zavolala a sešli jsme se. Po tom dni mi začal psát a nakonec se omlouval a chtěl se ke mě vrátit... Zkusila jsem to a uznávám, že to bylo dost těžký začít mu znovu věřit a hlavně mu nevyčítat to, co udělal. Zvládli jsme to a jsem za to moc ráda. Můžu snad i říct, že náš vztah je lepší než kdy dřív :-)

Evička kočička :P 21.06.2011

je to na pytel,poznala jsem před Vánocemi jednoho kluka,neznala jsem ho,bylo to přes internet,byli jsme se projít,hned mě pozväl k sobě,koukali jsme na film.Tím to vlastně všechno začalo,čekali jsme miminko,plánovali jsme si budoucnost,že si pořídíme vlastní byt <3 pojedeme na dovolenou atd,.., ale pomoc nějak něchtěl,nepúochopila jsem to vůbec,dítě jsem si musela z donucením mojí a jeho rodiny vzít,tedkom mám z toho nasledky jenom díky němu,ještě jsem ho podvedla :-D a jsem na to mocinky moc pyšná!!!!Už k němu nic necítím a mám nového a mnohem lepšího partnera než je on!!!!:-D

nikdo 21.06.2011

je to na pytel taky jsem někoho potkala před vánoci a celkem jsem se zamilovala,jenbže v tom byxlo i něco více,čekala jsem s ním navíci dítě,ale to bohužel nešlo,byla am i nevěra z mé strany.Pak jsme se pokoušeli dát vztah nějak dohromady,ale nešlo to z jednoho důvodu,který hobužel říct nemůžu.Ted je to na bodu mrazu a myslím si,že už to nemá cenu.

nikdo 21.06.2011

je to na pytel taky jsem někoho potkala před vánoci a celkem jsem se zamilovala,jenbže v tom byxlo i něco více,čekala jsem s ním navíci dítě,ale to bohužel nešlo,byla am i nevěra z mé strany.Pak jsme se pokoušeli dát vztah nějak dohromady,ale nešlo to z jednoho důvodu,který hobužel říct nemůžu.Ted je to na bodu mrazu a myslím si,že už to nemá cenu.:-P

Filoména 30.05.2011

Zažila jsem si to taky, když se přítelova bývalá partnerka po jejich rozchodu pokusila o sebevraždu. V té době jsme spolu byli asi 3 měsíce a ona mu neustále volala, psala sms atd. >:( . Byla v psychiatrické léčebně a po propuštění se potkali. Trvalo to snad rok, co se scházeli ;*( . Sice "velice" tajně , ale já jsem věděla skoro o všem XD . Přítel se ke mě ale neustále vracel, vlastně jsme spolu žili a on se toulal po nocích. Byla jsem na tom dost špatně, ale říkala jsem si , jestli chce, tak ať si jde, není jedinej chlap na světě. Nakonec ale naráz všechno skončilo.... mě ale trvalo dlouho než jsem k němu našla zpět důvěru. Teď jsme spolu skoro 5 let, máme dvou a půl letou holčičku <3 a všechno klape. Pořád si ale říkám, kdyby jednou chtěl odejít, tak ať. Miluji ho, ale předtím jsem byla 5 let sama se synem z prvního manželství, a taky jsme to zvládli :-) .

terik 30.05.2011

u me je to sice naopak . Ja jsem mela pomer se zenatym ,ale jejich vztah pokracuje normalne. Jeho manzelka odpovedela na vsechny otazky zaporne a i tak se znovu miluji. Nevedela jsem ze je ze zenaty az kdyz mi volala jeho zena dozvedela jsem se to. I presto jsme dale pokracovali ale po vytrvalem volani jeho manzelky jsme nas vztah ukoncili. A ted jim to klape jako hodinky . Samozrejme vim ze v ni cervik zvedavosti stale je ,ale jinak je jejich manzelstvi jako driv.

jirka 20.05.2011

nemnelo bi tobit posuzovane z obou stran a ne jenom ze podvadeji nejcasteji chlapi i zenske podvadeji

jano 07.05.2011

ten clanok je holy nezmysel, tiez mam stym skusenosti a ak sa hlbsie nad sebou zamyslite a nad svojim vztahomtak zistite ze mat viac zien alebo viac muziv je prirodzene staci ked sa clovek pozrie spat do minulosti a spocita kolko ich uz mal a neviem preco si naivne mysliu ze to existuje len ten jeden pravy monogamia a mazelstvo je spolocenka predstava ako vtesnat ludi do systemu a ekonomiky a mnoho dalsieho .ziarlivost a majetnicke chutky a vlastnictvo partnera sa daju opustit.. akurat ze clovek ma strach com mu potom ostane tak radsej cita taketo clanky...nevie ze mu potom ostane len laska a fak ze sme tu na svete kazdy sam zo sebou. a manzel ci manzelka nas nemozu do nekonecna zabavatg a zaujimat aby sme unikali tymto faktom, kazdeho vo vztahu stretne nuda..

*** jano 30.07.2011

nj, už je to prostě tak dané od přírody, že člověk není monogamní, s tím souhlasím a je jen velmi málo lidí, kteří jsou schopni být tomu druhému naprosto věrní. Malý či větší flirtík zažije snad každý. Ale pokud žijete v pevném svazku a máte vůči druhému závazky, jde o to, aby jste se chovali zodpovědně. Když už musíte hledat něco, co doma nemáte a chcete si užít, tak se to musí zkrátka umět. Vždycky to dělat tak(pokud vám ovšem na vašem stálém partnerovi záleží, což nevěru vůbec nevylučuje), aby se to ten druhý nedozvěděl a nepojal ani sebemenší podezření. Odhalená nevěra je vždycky pro partnera bolestivá. Já sama jsem přesně v té fázi, která je popisovaná v článku. Mám s ním zůstat? Dokážu mu ještě věřit? Proč jsem mu nestála za to, aby vše přede mnou utajil? Tohle jsou otázky a že je jich daleko víc, které mě pořád trápí. A jak to celé dopadne, to si vůbec netroufám odhadnout....

Monika 03.05.2011

Nedávno jsem si přesně tohle prožila a přesto,že jsem skoro na všechny otázky odpověděla kladně tak jistotu nemám pořád...;*( Samozřejmě v tom má velký podíl nedůvěra kterou k manželovi teď mám ale hlavně je to strach z toho,že se to stane znovu;*(Jestli tenhle článek někomu pomohl,tak mu přejí hodně štěstí:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat