Komentáře k článku

Lady 18.04.2016

Ženy jsou ještě větší svině než muži..přála bych každé takové couře, aby je jednou potkalo totéž!!!

Peťule 22.05.2015

Takového opravdu nechci, je zadaný a neudrží se, nedokáže opravdu milovat, tudíž nebude milovat ani mně, kde je zaručeno, že pak budu šťastná a nezbudou mi oči pro pláč, i kdyby chtěl být v ten okamžik jen se mnou?

kuk 21.05.2015

Myška....souhlasím s Vámi,milenka,kurva a jim podobné zustanou kurvama a život jim to vrátí,je ubohé si nenajít vlastního chlapa .Jsou neschopné,zhnilé a taky tak dopadnou.Jednou po nich pes neštěkne.

myška 26.10.2014

kurva zustane kurvou,život jim vše vratí sám:-)

Janecekv 26.10.2014

Ono se to řekne, když se zamilujete. :-) Byli jsme tenkrát i s manželkou jak u ní doma, tak i v divadle. Jen v autě s pochopitelných důvodů jen s milenkou. ;-)

k. Janecekv 11.02.2017

No, a nebo takovým zlým nenávistným cuchtám jako jste vy.

zlatíčko 21.07.2011

Všechny rádoby cudné a vychované dámy bych ráda upozornila,že to do koho se zamilujete nelze naplánovat. Pokud by ti ženatí nechtěli, tak je nikdo nedonutí mít milenku!Navíc zapomínáte, že jen 3% mužů dokážou být celý život jen s jednou ženou.Tak se vzbuďte a podívejte se na to ze všech stran.Hlavně nikdy neříkejte nikdy!Život by Vás mohl pěkně překvapit. Milenka)

šmudla zlatíčko 20.08.2011

velice s Vámi souhlásím.

Ol zlatíčko 22.05.2015

Tak to byste měla dospět. Neumíte se udržet a ovládat sama sebe. Milenky jsou ženy, které si samy sebe neváží a ovládá je pud, nikoli rozum.

Pavel Ol 12.11.2015

O životě víš prd a trapně poučuješ.

D*n*s*k 22.06.2011

Takze vy citlivky.... Uvedomte si jednu vec... Panove maji milenky, stejne jako damy maji milence... Je proste takova doba, a komu se to nelibi? Tak ma asi hold smulu :-P Berte to proste jak to je....

ada 22.06.2011

ja som bola milenkou ale ani som o tom nevedela pretoze ten chlap mi tvrdil ze nema nikoho ze je sam..a potom som sa dozvedela ze sa ozenil a ze cakaju babatko..a mala som otazku preco mi to nepovedal..vraj koli tomu ze nechcel o mna prist lebo sa so mnou dobre citil.. radsej som to s nim ukoncila aj ked mi vypisuje tak to radsej ignorujem lebo sama by som to nechcela zazit ako jeho zena tak nechcem aby sa to aj mne stalo..tak ale chlapova vec co bude robit..ale nechcem si nikoho zastavat lebo niekedy su aj zeny na chybe ak muz sa im venuje ako len vie a oni ho maju len za poskoka alebo ho len vyuzivaju nemaju zaujem s nim byt tak radsej si najdu milenku co o to bude mat zaujem a to zena pochopi ze ho milovala asi uz len ked bude neskoro..tak si vazme partnerov a budme radi ze mozme niekoho milovat a byt milovani :) drzim palce vsetkym *1*

Petra 22.06.2011

A prečo si tie milenky nedokážu nájsť nezadaného chlapa?...ja nie som ani milenka ani manželka, ale dokázať sa pozrieť do očí tým deťom, s ktorých otcom spávam...áno, všetky sa tu obraňujú, že je to super, byť milenkou???...čo je na tom super? len to, že si dokazujú, akú nízku sebaúctu a ego majú...ľutovať ich a aj to, že ako tu píšu, stačí im, že môžu mať sex, podľa toho...ako si to ony zariadia...kedysi sa tomu hovorilo, prostitútka???:))) teraz len nevyzretá osobnosť...<3

Pajinka 22.06.2011

Plně souhlasím. Jsem matkou dvou dětí a jsem na ně sama. Nechci se trvale vázat na chlapa jedna zkušenost stačila a být milenkou je moc fajn. Za prvé vždy se chlap vrátí domů k té své a já mám klid, za druhé vždy pro něho budu vzrušující žena a ne jen paní domácí. Nooo a za třetí si já určuji pravidla kdy, kde, kam a jak ... vůbec se za to nestydím ;-)

Dorothea 06.06.2011

Milenka vždy ostane len milenkou,nikdy nebude pre chlapa s ktorym je to co jeho zena.nikdy ju nebude lubit tak ako svoju rodinu.jasne,milenkou je byt fajn,ale dokedy?v kazdom vztahu raz pride nato,ze muz sa vrati k rodine,alebo si najde novu...byt milenkou je len doba urcita v ktorej vies ze raz pride koniec nemas ziadnu istotu.Co by ste cheli viac,Byt podvadzana zena ktora ma zazemie a istotu ze muz ju neopusti,lebo keby chcel tak to spravi uz davno alebo milenka ktora je len rozptylenie pre muza?

Monika 06.06.2011

jo hezky jsi to napsala uplně s tebou souhlasím,milenka se má vždy líp jak manželka,pokud si´ovšem vybere spravného manžela :-P :-)

sofia 06.06.2011

ak bude mat moj muz milenku tak to bude moja chyba ...pretoze ako zena som zlyhala...*1*

anet 06.06.2011

preco by bola chudera:hm??? vy vydate zeny ste chuderi ak vas vasi muzi podvadzaju!a vecsinou si zato mozete same!to co nedostanu doma hladaju inde a ani sa necudujem...milenky su povecsinou krasne, mlade, bezdetne...v sexe nemaju ziadne hranice a su mu stale k dispozici na rozdiel od vas..pises tu ze su to chudery tak neviem kto je chudera ak ty trcis doma s dvoma detmi a milenka si uziva niekde na dovolenke tak by som povedala ze skor ty...zapametaj si ze skoro vzdy sa ma milenka lepsie ako ty:):-p

kamca anet 06.06.2011

souhlas...jsem milenka a mam svuj klid...co chci mam A protoze MUJ CHLAP je rozumny , tak se ma manzelka tak dobre, ze si nemuze stezovat

K anet 27.10.2014

Divila by ses.. prej krásné, mladé... znám případ své známě, která je hezka, atraktivní, vtipná... a manžel ji jednorázove podvedl s vyžranou vypatlanou kolegyní, někdy chlapi prostě myslí jen ptákem ... *2*

kuk kamca 21.05.2015

Kamča a Vám podobné,jste chuděry přeji Vám aby jste jednou pocítili to co Vám chybí

Martina 06.06.2011

Také jsem milenka a tento stav mi vyhovuje.A proč jsem se stala milenkou?Protože muže na stálo nechci.Toto je pro mě ideální stav.Nečekám od svého milence nic,ale pokud koupí dáreček je to milé a neodmítám to.:-D;-)

... 24.05.2011

Milenka toho typu co psala Niki je podle mě bezohledná k*rva, stejně tak ten chlap.

... 24.05.2011

Milenka toho typu co psala Niki je podle mě bezohledná k*rva, stejně tak ten chlap.

niki 18.05.2011

Jak už tu bylo psáno... některé nečekají žádné sliby, nechtějí žádné dárky, spí s nimi, ale lásku taky nechtějí... jen je jim spolu dobře...popovídají si, zasmějí se spolu...(Pak je ale otázka, jestli je to milenka v pravém slova smyslu)

Nina niki 23.07.2016

presne takou som aj ja a vyhovuje mi to

Gabriela 04.05.2011

Bude hezké až se budeš ty vracet domů...kde tvůj manžel prosouložil celý víkend s milenkou....

bestie 04.05.2011

U nas milenka praskla nedavno, ja byla nad veci, neresila jsem. Probrali jsme to a vrhli se spolu do novych libanek, vztah nam to upevnilo. Ja rikam, ze to bylo asi potreba.ale v roli teto milenky bych nikdy byt nechtela, ani pred prasknutim, ani po nem. Prohrála na cele care. Byt milenkou hrackou je hodne samutne. Jinak jsem si pozici milenky take uz zazila a pokud clovek vi do ceho jde a nechce se vazat, proc ne. Ale myslim si, ze milenkam co cekaji, ze se situace se zadanym muzem muze nejak zmenit, neni co zavidet. ztraceji cas a nakonec stejne zustanou samy.*1*Krásný den

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat