7 míst, kam by muži své milenky neměli brát. Nikdy!

30.12.2010 | Sex a vztahy

Milenky si v mnoha případech myslí, že mají nad vaším mužem moc. Muži jsou pobláznění, zanedbávají kvůli nim manželku, děti, práci, milenky dostávají drahé dárky, jsou zahrnovány něžnostmi i pozorností… Jsou ale místa, kam je muži neberou.

Určitě si ještě pamatujete, jaké to bylo, když jste s manželem spolu začali chodit. Hodiny jste vydrželi chodit na procházky, na večeře, do kina, divadla, seznamovali jste se navzájem svým přátelům… To vše milenky nemají. Muži totiž mimomanželský vztah většinou úzkostlivě tají.

Vzhledem k tomu, že manželky mají na milenky radar a šestý smysl, musí být ve svém počínání obezřetní. Kam jim je vstup zakázán?

Divadla, kina, večeře

Většinou jsou všichni ze stejného města, vyjít si s milenkou na romantickou večeři? Riziko je příliš velké. Pravděpodobnost, že je někdo uvidí a vše se tak prozradí, je téměř 100%. Milenky sice občas zakňourají, že je muži nikam nevezmou, ale musí se s tím smířit, jsou prostě milenky. Stejné je to s návštěvou kina či divadla a jiných společenských akcí. Musí se spokojit s večeří při svíčkách a DVD v jejich bytečku či hotýlku. (Čtěte také: 16 výmluv, když ženy nechtějí sex)


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna

Jiná situace je, pokud je milenka z jiného, dalekého města a v něm nemáte žádné společné přátele. To si pak užívají vycházek a společných kulturních akcí do sytnosti. Protože s sebou nemají vaše malé děti, tak v mnohem větší míře, než s vámi.

Společní přátelé

Muž není nadšen ani tím, že mu milenka chce představit ty svoje, natož aby ji vzal mezi společné přátele. Pokud se jedná o páry, je to vyloučené. Manželka by to věděla dřív, než se vrátí domů.

Zvláštní kapitolou jsou nejlepší přátelé – muži. Znáte ten vtip, kdy se vrátí manželka domů opilá až k ránu, s podivným úsměvem na rtech a muž obvolá jejich 10 nejlepších kamarádek, jestli byly spolu. Všechny odpovědí popravdě, že ne. Tak druhý den vyrazí on, přijde nad ránem, opilý a také se tváří podezřele. Když usne, obvolá manželka jeho 10 nejlepších kamarádů. S pěti byl celou noc, od tří právě odešel a u dvou ještě je. Muži budou zálety svých kamarádů tajit do posledního dechu. Jenže někdy se třeba svěří své přítelkyni a neštěstí je hotovo. Takže milenka má zákaz vstupu i mezi přátele. (Čtěte také: Milování po ránu. Proč jej muži milují a ženy nenávidí?)

Rodinné auto

Velmi rizikovým dopravním prostředkem je vlastní auto. Vlasy na sedačce, zakutálená náušnice pod sedadlem, posunuté sedadlo a pásy, to vše může prozradit, že jela rodinným autem žena. Pokud partner pracuje v ryze mužském prostředí, bude to vysvětlovat těžko.

Vlastní byt

Jsou i tací, kteří odešlou manželku s dětmi na dovolenou a užívají si v jejich společném bytě a vlastně i posteli. O jejich charakteru netřeba hovořit. Jen je potřeba říct to, že manželka přítomnost jiné ženy v bytě pozná téměř okamžitě. A nejen to. Pokud má milenka schovávání se dost a ocitne se v bytě milence, často si pod polštářem či mezi matracemi zapomene sexy krajkové mini kalhotky či jinou drobnost, kterou manželka určitě najde. (Čtěte také: 5 největších mýtů o mužích)

Společné nákupy

Pokud muž kupuje své milence luxusní parfém či krajkové sexy prádélko a uvidí ho společná kamarádka, jediné, co se může stát, je to, že vše bude muset koupit i manželce. Protože ona jí hned zavolá, ať se těší na něco pikantního. Když ale uvidí, jak si prádlo zkouší sexy blondýna, jen těžko si lze představit výmluvu, která by obstála.

Je prostě spousta míst, kam milenky nesmějí a musí se spokojit s tajnými schůzkami. I přesto ale většina z nich doufá, že jednou přijde den, kdy děti vyrostou, splatí se hypotéka, manželka se postaví na vlastní nohy či uzdraví z dlouhé a vleklé nemoci a muž vše opustí a ony budou ty, které se začnou objevovat po jeho boku veřejně. (Čtěte také: 10 dobrých důvodů, proč mít sex pravidelně!)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat