10 dobrých důvodů, proč mít sex pravidelně!

Pokud by platilo všech deset níže uvedených bodů, přišla by většina lékařů na světě o kšefty.

E-mailovou korespondenci v Čechách, na Moravě i ve Slezsku nyní obohatil soubor se čtrnácti fotografiemi vskutku fešných nahotinek a pozoruhodným textem.

Pokud by platilo všech deset níže uvedených bodů, přišla by většina lékařů na světě o kšefty.

1. Sex je lékem na krásu. Vědecké testy objasnily, že při milování se produkuje množství estrogenu, který dává vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

2. Něžné, uvolnění milování snižuje riziko vzniku dermatitidy, vyrážek a skvrn na kůži. Produkovaný pot pročišťuje póry a vaše pokožka doslova září.

3. Milování může spálit všechny kalorie, které se nasbíraly při romantické večeři.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

4. Sex je jeden z nejbezpečnějších sportů, které lze provozovat. Protáhne a posílí snad každý sval v těle. Je o mnoho příjemnější než plavat dvacet bazénů a nepotřebujete mít ani žádnou speciální obuv.

5. Sex je okamžitý lék na mírnou depresi. Uvolňuje do krevního oběhu přirozený endorfin, který produkuje pocit euforie a zanechává ve vás pocit blaženosti.

6. Čím více sexu máte, tím jste žádanější. Sexuálně aktivní tělo produkuje významné množství látek zvaných feromony. Tyto jemné sexuální parfémy přivádějí váš protějšek k šílenství!

7. Sex je nejbezpečnější sedativum ne světě.
Je desetkrát efektivnější než diazepam.

8. Každodenní vášnivé líbání vás zbaví zubaře. Líbání podporuje vyplavování zbytků jídla ze zubů slinami, snižuje kyselinu, která zapříčiňuje zubní kaz, a předchází tvorbě zubního povlaku.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

9. Sex dokonce zmírňuje bolest hlavy. Prožitek milování uvolňuje napětí, které zužuje krevní cévy v mozku.

10. Hodně milování může dokonce uvolňovat i ucpaný nos. Sex je přírodní antihistaminikum. Pomáhá bojovat s astmatem a sennou rýmou.

Je nesporné, že některé z uvedených bodů jsou mnohonásobně ověřené v praxi a opravdu platí. Jiné jsou ovšem dost diskutabilní a odborníci z oblasti medicíny by je pravděpodobně rozmetali na cucky.

Naše doporučení zní - vyzkoušejte všech deset výroků se svou milovanou či svým milovaným v objetí. Co funguje a co ne, to už zjistíte sami!

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat