Milování po ránu. Proč jej muži milují a ženy nenávidí?

17.12.2010 | Sex a vztahy

Ženy potřebují většinou k milování náladu, klid a pohodu. Muži můžou kdykoli. A nejraději po ránu. Jenže, co si budeme povídat. Po ránu je člověk ospalý, nemá vyčištěné zuby, o sprše nemluvě… Sex po ránu má ale i spoustu výhod.

Krásný začátek dne

Orgasmus hned po probuzení je skvělým startem do nového dne. Příjemný pocit vás pak provází po celý den. I nepříjemné povinnosti, které vás v průběhu dne čekají, získají po milování jiný rozměr. Vzpomínka na ranní radovánky v posteli není rozhodně k zahození.

Pohled ženy

Většina žen ranní sex nemusí. K milování přece patří mazlení, líbání… Ale copak to jde s nevyčištěnými zuby? A navíc, ženách chvíli trvá než se proberou. Než se nastartují. Proto i orgasmus nepřijde tak rychle jako jindy.

Nemyslete na to, jak vypadáte ráno při pohledu do zrcadla. Pokud má na vás partner po ránu chuť, neřešte nic jiného. A hygienické zábrany vyřeší třeba poloha zezadu, kdy oba budete ležet na boku. Po ranní sprše už vám zůstane jen ten slastný pocit. A to přece stojí za to, ne?


Jste sami, i přesto že máte v srdci tolik místa?
Pomohu vám ho zaplnit! Kartářka Lucie

A co muž?

Co si budeme povídat. Muži to mají jednodušší. Většinou jsou po ránu na sex připravení. Mají tzv. ranní erekci. Neznamená to, že by měli erotické sny, důvod je mnohem prozaičtější. Erekce je způsobena plným močovým měchýřem. Jenže situace je trochu složitější. Pokud je muž vzrušený, následuje erekce, ale platí to i opačně, pokud má muž erekci (třeba díky plnému měchýři), dostaví se i vzrušení. Proto se nepodivujte, že má partner na milování chuť, sotva otevře oči.

Ranní sex je zdravý

Proč? Ranní orgasmus vám vyplaví do těla hormony, které vám způsobí dobrou náladu. A pak vás jen tak něco nerozhodí. A sebevědomí z vás bude jen vyzařovat. Čeká vás dopoledne důležitý pohovor či jednání? Sex je nejlepší start a uvolnění stresu. A třeba se vám to tak zalíbí, že si ranní milování budete užívat častěji.

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat