4 zaručené tipy, jak o svého nevěrného partnera přijít!

Rozhodla-li jste se bojovat o svoji čest a vyrvat svého partnera z náruče jiné, nepokazte si dobře našlápnutou misi neuváženými kroky. V jakých případech by vám nervy neměly za žádnou cenu ujet? Co byste nikdy neměla vyslovit, aby neklesla vaše cena?

Někdy se nešťastné partnerky kromě „zdravých“ strategií, které mohou jejich muže vrátit zpět do rodinného hnízda, uchylují k naprostým šílenostem. Na jednu stranu je to pochopitelné. Jsou smutné, nevědí, co dělat, nechávají se unášet emocemi. Ale i přesto existují nepsané zákony, kterými se nelze bránit ani v případě, že víte o nevěře partnera! Které to jsou?

1. zakázaná strategie: ultimátum

Tenhle postoj opravdu patří až na poslední, zoufalou, záchrannou misi. Když totiž ublížená žena vysloví něco jako: „Buď ona, nebo já, jinak si sbal kufry a táhni,“ obvykle to tak nemyslí a doufá, že se v partnerovi zlomí svědomí a vybere si ji jakožto oficiální partnerku. Jenže, co když se to nestane? Je to jako ruská ruleta! A pak nezbývá nic jiného než zachovat si tvář a postavit mu kufry před dveře sama, když hrdě vysloví: „Já chci jenom ji!“ Proto se toho vyvarujte, ať nejste ještě více zklamaná!

2. zakázaná strategie: využívání dětí

Potomci nejsou zbraň! Ať vás ani nenapadne před nimi jejich otce hanit, upozorňovat na přítomnost milenky a říkat jim, že tatínek odejde, protože si našel jinou a nechce už být se svojí rodinou. Jestli k tomu někdy opravdu dojde, měla byste na toto téma dát s vaším partnerem řeč a domluvit se na jednotné verzi, nicméně teď nepředbíhejte a už vůbec se nesnažte v dětech probouzet obavy. Nejen pro ně to není dobré, ale i vy byste na tom mohla být bita. Partner si řekne, že mu za to nestojí osoba, která je schopna použít děti ve svůj prospěch.


Je vám nevěrný?
Vše vám ohleduplně objasním, zavolejte mi! Kartářka Ivona

3. zakázaná strategie: uplácení

Některé ženy, které netrpí nedostatkem finančních prostředků, napadne, že aby se zbavily milenky, vyberou jistý obnos a nabídnou jí ho za protislužbu – když se stáhne do své ulity a nechá partnera být. Jenže jí nejde o peníze, ale o vítězství. Tento krok by se minul účinkem.

4. zakázaná strategie: vyhrožování (jakéhokoliv)

Vyhrožovat fyzickým napadením partnera, nebo svůj protějšek častovat poznámkami, že „stejně si něco udělám, a to jen kvůli tobě“, je slabošství a účinek stejně NIKDY dlouho nevydrží! Akorát si kvůli vašemu počínání opět půjde postěžovat k jiné! Nehledě na to, že výhružky se mohou obrátit proti vám, ať už udáním na policii nebo doporučením k psychiatrovi. Pokud opravdu máte pocit, že se chcete vypovídat, svěřte se do rukou psychoterapeuta nebo psychologa, ale nedovolte, aby vás k němu posílal někdo jiný.

Nezapomeňte, že je důležité být partnerovi nablízku, protože jinak ztratíte možnost ovlivnit výsledek celé téhle nevěrné kauzy, a navíc přijdete o šanci zamanipulovat si s ní, tou, která vám momentálně přidělává vrásky.

Jak ji dostat tam, kam potřebujete? To je předmětem dalšího dílu našeho seriálu!

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat