Z milenky se vyklubala jeho bývalá? Tak to je pohroma!

Už víte, s kým vás partner podvádí? Víte, o koho konkrétně se jedná? Sekretářka, barmanka či kolegyně z práce? To ještě není taková pohroma. Tou nejhorší soupeřkou je jeho bývalá! Čím jí ale překazíte plány?

Která z nich je nejhorší?

Mezi nejnebezpečnější milenky a sokyně z devíti vyjmenovaných, o nichž jste si mohla přečíst v minulém dílu nazvaném 9 typů milenek. Poznejte, s jakou spí ten váš!, se řadí bývalá partnerka, nebo dokonce manželka. Většina těch dalších ženských hrozeb zařadí zpátečku, jakmile se dozví o vaší existenci nebo se setká s tím, jak vystrčíte růžky a dáte najevo, že se o partnera nehodláte dělit. Bývalka se ale nelekne, ba naopak má chuť válčit. K vaší smůle má i několik trumfů ve své kapse: společné dítě, několik let vztahu s vaším partnerem čili poznání jeho povahy, zvyků a myšlenkových pochodů a nějakou tu nostalgii, zážitky, které mu čas od času ráda připomíná.

Když jeho ex chce vrátit čas

Pokud si nejste jistá, jestli expartnerka pořád ještě jeví zájem o muže, se kterým teď sdílíte život vy, nebo obráceně, zjistěte, jak to bylo, když se oni dva rozcházeli. Opustil ji kvůli vám? Byla jste opravdu příčinou jejich rozchodu? Pak by nyní mohl zalitovat a jít ji odprosit na kolenou. Jestli jste ale vy manželství nerozvedla, pravděpodobně si je protějšek vědom jejích nedostatků, je s nimi smířen, a máte tak u něj přednost.

Děti jako zbraň

Problém ale může nastat u jejich společných dětí. Partner je má rád, chce se s nimi vídat a mnohdy se od nich cítí odstrčen. Mohla by na něj přijít „krize“. „Mně tak chybí ta rodinná pohoda. A chudáci děti, tohle si nezaslouží.“ Chytnou ho výčitky, začne kupovat dárky a své děti ještě více kontaktovat, čehož by bývalka mohla využít k tomu, abyste začala žárlit. Stačí jen, aby váš partner přišel párkrát později domů, což ona může lehce zařídit, a už vám to začne vrtat hlavou.

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

Pozor, muži obdivují moc!

Ale ani on nemusí být bez viny. Podívejte se na ni a srovnejte její život v minulosti s tím současným. Když s ním byla, měla pár kilo navíc, ale teď chodí pravidelně cvičit a po špekách není ani památky? Vypracovala se z obyčejného obchodního zástupce na vedoucího firmy? Polepšila si zkrátka tímto rozchodem? Pak by se váš Bohouš nebo Radek mohl chytit za nos a začít uvažovat, že by mu mohla být užitečná, a to i ve sféře jeho pracovního postupu nebo finanční situace.

Tvoje bývalka? Je skvělá!

Ať už se jedná o děti, nebo peníze, nikdy nezpochybňujte cestu, jak se k tomu či onomu dostala, i kdyby spala s celým svým pracovním týmem. Váš partner její povahu zná, jenže nechce to tak docela slyšet právě od vás. Proto ji radši chvalte. Vyjadřujte obdiv, jak to všechno musí ta ženská – skoro samoživitelka (chudák!) – zvládat. Povzbuďte manžela, aby se o ní rozpovídal, a taktně mu připomeňte, že i vy se potýkáte se spoustou problémů jako ona. Účelem je mluvit o ní jako o dokonalé, čímž ho donutíte vytasit i její stinné stránky. Když totiž od vás uslyší lítost nad tím, že jejich vztah skončil, pravděpodobně přehodí nějakou tu vinu i na ni. „Jo, Petra je šikovná, ale žít se s ní nedalo, víš? Pořád jsme se hádali, protože hrozně žárlila.“

Maximum informací vede k výsledkům

No, a už máte její chyby venku! A čím víc se o nich budete s protějškem bavit, tím lépe si uvědomí, že minulost by se sice mohla vrátit, ale se vším všudy – i těmi hysterickými výstupy. Každopádně s těmito rozhovory neotálejte příliš dlouho. Ve většině případů se totiž muži opravdu nechají strhnout „nátlakem“ nebo citovým vydíráním své bývalky a budou usilovat o návrat k ní.

Baví mě mít obě

Přesně jako Petr z Olomouce: „Rozvod s první ženou byl hrozný. Postupem času jsem jí ale všechno odpustil a začal se s ní i dětmi více stýkat. V té době jsem už byl znovu ženatý. Nová partnerka žárlila, ale já jí vysvětloval, že v tom nic není. Pak jsem jednou se synem usnul na gauči u své bývalé. Ona mě nad ránem probudila a chtěla se milovat. Neodmítnul jsem. Teď mám tak nějak manželky dvě, ale opustit se mi nechce ani jednu z nich.“

Tak takhle byste přece dopadnout nechtěla, nebo ano?

Co si počít s jinými typy milenek? Jaké zbraně proti nim použít, aby si rozmyslely, jestli se vám budou dál montovat do partnerství? Čtěte již v dalším, osmém, díle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat