Chcete se sejít s jeho milenkou? Připravte se na samé lži!

Potkat se s milenkou svého partnera není žádný med. Zvlášť když to vůbec nebylo v plánu. Je proto lepší s tím preventivně počítat! Nebo se rovnou vrhnout do útoku a sama takové setkání zorganizovat! Proč? Třeba o vás doteď neměla ani tušení!

Víte, že partner někoho má. Možná i dokonce víte, o koho konkrétně se jedná. Jen jste ji ještě neviděla osobně. To se ale může rychle změnit, protože milenka má patrně zájem, abyste se dozvěděla o její existenci, a ona tak mohla mít navrch: už jen svojí přítomností ve vašem životě. Proto se někdy stává, že se podrobnosti o partnerově nevěře dozvíte přímo od ní. Se škodolibým úsměvem, samozřejmě.

Když si vás jeho milenka najde

Ona doufá, že vám svým sdělením ublíží a že dostanete vztek, což by mohlo vést k rozvodu. Opravdu jí takhle chcete ulehčit cestu? To snad ne! Zadarmo ani kuře nehrabe, jak se říká. Vyfikněte jí lichotku, jak strašně jí to sluší. Pochvalte účes nebo oblečení. A zmiňte se, že něco podobného na sobě kdysi měla i jedna taková…. „Jak ona se jmenovala? Jo, Marie! S tou měl manžel poměr před vámi. Já mu to ale, Karolíno, toleruji. Měla byste se to taky naučit! Budete to potřebovat.“

Co si o ní předem zjistit?

Jestli se nic takového nepřihodí, a vy naopak budete iniciátorkou setkání s bokovkou svého partnera, připravte se na to, abyste ji mohla smést! Nakonec možná zjistíte, že konfrontace zabrala, protože dotyčná do teď netušila, že její vyvolený je zadaný, neboť to do teď popíral. Měla byste proto znát, jak vážně to s ním myslí, jestli není vdaná, zda ví o vás a vašem vztahu. Potřebujete vědět její jméno, nejlépe telefonní číslo a adresu pracoviště. Použijte všechny lsti, abyste tyhle informace získala! A co pak?


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna

Na co se připravit?

Ať už jí zavoláte, nebo se k ní postavíte tváři v tvář, buďte připravena, že své chování bude hájit a vypustí z úst něco, co vás může zasáhnout: „Kdybyste byla pořádná partnerka, milá dámo, a o svého muže pečovala, nic z toho se nemuselo stát. Asi je doma nespokojený, za to já přece nemůžu!“ Počítejte s tím dopředu, že takové výroky padnou!

Připravte ji o půdu pod nohama

Vy jí naopak můžete nahryzat sebevědomí hláškou, že vás manžel požádal, abyste s ním i nadále udržovala intimní život, a tak se chcete zeptat, jestli ji baví brát si něco až po vás. I kdyby tohle pravda nebyla, znejistí. (Své tvrzení můžete podpořit společným výletem s partnerem. Euro víkend? Dovolená? Doprovod na služební cestu? Milenka si bude doma hryzat nehty a přemýšlet, co se asi děje na hotelovém pokoji. Opravdu s vámi ještě spí? Však si vy nějakou kličkou zajistíte, aby si to myslela.) Každopádně pro ni je velmi nepříjemné zjistit, že ji milenec podvádí – s oficiální partnerkou.

Tajné triky zadaných žen

Určitě se jenom tím, že jste, stanete se nejdůležitějším člověkem, kterého bude milenka řešit. Proč? Není si jistá, kupí se v ní obavy, aby nečekala na svého prince až do smrti. Podpořte její obavy! Jak?

- Sdělte partnerovi, že měl telefon od nějaké ženy, která když zjistila, že není doma, zavěsila. Partner se na to milenky při nejbližší příležitosti zeptá. „Safryš, to já ne. Že by existovala ještě nějaká další?“ pomyslí si bokovka.

- Svůj protějšek si označkujte, jakmile budete mít jistotu, že odchází za ní. Stopa od rtěnky na košili, váš parfém, cokoliv. Ať si uvědomí, že ho nemá jen pro sebe!

- Požádejte svoji sestru, bratra, kamarádku, aby zorganizoval (a) večírek: vánoční, narozeninový, při příležitosti ukončení starého roku (teď je motivů až až)… Tam přece váš oficiální partner nemůže chybět. Co by si ostatní pomysleli, kdyby nedorazil? Milenka se o akci dozví a bude ji mrzet, že milenec dává přednost vám před ní.

Všechny tyhle taktiky se vám třeba nezdají tak docela etické, morální, nebo správné. Ale ruku na srdce. Kdo by si svoji lásku nehájil? Milenka v roli oficiální partnerky by jistě udělala totéž – být na vašem místě!

V dalším, již desátém, díle našeho velkého seriálu o nevěře a partnerových milenkách se dotkneme tématu boje o návrat. Má to vůbec pro vás smysl? A proč je dobré se pokusit partnerství-manželství zachránit?

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat