Komentáře k článku

nove videni... 15.12.2010

Ubohe zeny.. Opravdu verite tomu, co tu v tech clankach pisete? Takove rady muze napsat jedine nekdo, kdo se nema opravdu rad, kdo sam sebe nema v ucte a sam sebe si nevazi.. Proc bych se mela snazit primet nekoho, aby se mnou byl, kdyz se mnou byt nechce? Co to ma jako mit za smysl? Ze si dokazu, ze s nekym muzu manipulovat? Manipulace a citove vydirani je jedna z nejhorsich veci, co muzeme druhemu delat a vlastne i sobe.. Protoze vsechno spatne, co druhemu udelame, se nam vrati mnohonasobne vic.. Chcete zit v sebeklamu, iluzi a obetech a utrepeni? Smele do toho, jestli vam to tak vyhovuje. Ja si vybrala zivot, zit ho v radosti, zmene, promene, novych impulsu a radostnych promen.. Vzdyt je to tak snadne a krasne... Zit radostne. Preji vsem mnoho sil, aby poznali sami sebe a meli sami sebe radi a nevydirali a nemanipulovali druhymi...

žena nove videni... 20.12.2010

fajn, že přispíváte, ale jste trochu mimo... samozřejmě je nedůstojné chtít šmejda zpátky, ale pokud je v tom rodina, děti, není na místě zohledňovat hrdost před nimi. Navíc proti milenkám by měl dělat každý všechno; vy chcete, aby ku.vě všechno prošlo? Muži jsou zahýbaví od přírody, nemá cenu brát jejich chování tak vážně, jako chování žen, protože by se člověk utrápil. Když ho nechá každá žena ku.vě, budou ku.vy vítězit.

lea žena 19.05.2011

pokud se mnou být nechce, tak ho nutit nebudu, to rozhodně. A ani kvůli dětem bych s ním nebyla. Nepotřebuji se trápit a přemýšlet, zda to udělá znovu a jak to vše dopadne. Takže klidně takového debila těm ku*vám přenechám...třeba mu to časem dojde...

DENISA lea 20.05.2011

PRESNE TAK LEA;NAPSALA SI TO KRASNE A DOSLOVNE ;NEMAM CO DODAT SOUHLASIM S TVYM NAZOREM;PROTOZE JE UPLNE STEJNY;JAK MUJ;ZENY BY SI MELI SEBE VIC VAZIT A NEKDY SE I VENOVAT VIC SOBE;NEJEN MUZI A RODINE! KDYZ JE MUZ NEVERNY NENI O CO STAT A PONIZOVAT SE KVULI MILENCE;TO NEMA VYZNAM!!!!!!!!!ANI BYCH O NEHO NEBOJOVALA;VYBRAL SI SAM:-)

DENISA žena 20.05.2011

TAK ZIT S NEKYM NESTASTNA KVULI DETEM JE PEKNA BLBOST!!!PORADIM VAM NEZ SI UDELATE DITE;TAK JE ROZUMNE SE ZABEZPECIT;PRED TIM KDYBY VAS TA NEVERA POTKALA;TAK ABYSTE TU SITUACI UMELI RESIT A NE BYT S NEKYM ;PROTOZE TO BEZ CHLAPA NEZVLADNU!!!!HODNE ZEN ZUSTAVA S MUZI JEN KVULI PENEZUM A VYMLOUVAJI SE NA DETI A KVULI DETEM;BO SAMY NEJSOU SCHOPNY SE O SEBE A DITE BEZ FINANCI CHLAPA POSTARAT!!A TAKOVYCH JE HOUFY!!!!!JEN VYMLUVY A ZADNA HRDOST!!!!!!!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat