Vy a jeho milenka. Kdo má lepší zbraně?

Výhody milenky jsou pouze dočasné. A vy jí každopádně můžete otrávit život. Jak? Že jí svého partnera nebudete posílat do náruče!

Přišla jste na jedno velké tajemství: milenka vašeho muže je zároveň jeho bývalá… (to je ta horší varianta), nebo to taky není ona. Vaše sokyně třeba pracuje společně s vaším partnerem v jedné budově. To, že se do ní zakoukal, je možná nedostatkem pozornosti z vaší strany – ohledně jeho zaměstnání.

Snažte se proto víc informovat o tom, co se ve firmě děje, jaké má partner spolupracovníky, zda s nimi vychází apod. Pokud budete projevovat zájem, milenka-kolegyně už nebude mít takové výsady důležitosti jako doteď, protože muž získá k naslouchání jiného spojence – vlastní partnerku.

Chci poznat tvoji milenku

Ta, která vám lásku krade, ale taky může být před vámi, a to poměrně dlouhou dobu, v utajení. Jenže to by v tom nebyl šestý smysl ženy, aby nezačala tušit, že se něco děje, a byla tak na pozoru. Předchozí díly seriálu si pohrály s vylučovacími metodami a podezřeními, jenže to neznamená, že právě teď, když jde do tuhého, už máte jasno a víte, kdo dotyčná milenka je.

Jednou z možností, jak to zjistit, je zahrát si na hrdinku a přímo manžela nebo partnera vyzvat ke schůzce ve třech. Jistě máte minimálně tip, kdo by to mohl být. „Lásko, víš o tom, že vlastně vůbec neznám tu tvoji sekretářku-kamarádku-naši sousedku, jak ses mi o ní jednou zmínil? Co je zač? Nepozveme ji na večeři? Já ji ráda poznám.“

Většina mužů se bude kroutit. Tohle není něco, co by čekali, a hlavně do dnešního dne bylo jejich zájmem, aby vás a ji udrželi co nejdál od sebe. Jenže někteří pánové v rámci zahlazení stop a klidu v rodině na takové pozvání přistoupí. „Milado, musíš k nám domů přijít, aby to nebylo divné. A neboj se, Marta nic netuší.“

TIP Bety: Podvedl vás partner? Napište nám svůj příběh. Každých 14 dní vybereme jeden příběh, který získá odměnu 1000 Kč. Jako bonus se k vašemu životnímu příběhu vyjádří i naše kartářka a numeroložka Terezie, která se osobním výkladům věnuje už 10 let.

Hra na rodinu. U nás všechno klape!

Když to klapne, máte jedinečnou možnost vyptávat se možné sokyně na bývalé vztahy, pocity, životní prohry a výhry, plány do budoucna… A nemusí to být zásadně u vás doma. Zavděk vezměte i restaurací. Každopádně se před ní tvařte, že vy a partner máte idylický vztah bez problémů. Své tvrzení podpořte ukázkou fotek z dovolené, pokud sedíte u sebe v obýváku, mluvte v množném čísle „MY jsme si pořídili“, hrdě se pochlubte nějakou vlastností, která vám na partnerovi učarovala, a nenechte se vyvést z míry tím, že se ona bude ptát vás. Pokaždé hovor stočte na ni, aby znejistěla, a hlavně se vyvarujte toho, aby, byť na chvíli, byla s vaším partnerem o samotě (mohli by se gesty domlouvat na dalším postupu).

Jak se pozná lhář?

Podle očního kontaktu, gest, která udělá pár minut poté, co s nimi nejdřív přijde váš partner, můžete odhalit tzv. podprahové sbližování. On si sáhnul do vlasů a ona to udělala za dvě minuty taky? Buďte na pozoru! Vaše intuice se pravděpodobně nemýlila. Ovšem nedělejte scény, musíte být „na koni“ a zachovat chladnou hlavu, i když nejspíš stojíte příčině vašich potíží tváří v tvář.

Neustálé výmluvy lásku ničí

Jestliže se vám nepodaří onu tajemnou nalákat na setkání ve třech a vy stále nevíte, na čem jste, máte pravděpodobně v hlavě plno obav, což je pochopitelné. Trápíte se, chcete všechno vyřešit, nespíte, nejíte. Milenka na tom ale není o nic líp a vy jí ten život můžete ještě víc znepříjemnit.

Máte pocit, že se s ní partner schází v úterý po práci? Pak pozvěte příbuzné na návštěvu nebo mu smutně zavolejte, že nejspíš vytekla pračka, aby musel zůstat doma. Omluví se jí, což ona poprvé přijme. Jenže častější a častější výmluvy ji vyvedou z míry. Znejistí. „Co když Karel tu svoji neopustí? Co když na to nemá sílu?“ To ji bude zraňovat. Začne si říkat, jestli to má vůbec zapotřebí, a to poslední, v co bude doufat, je, že vy to psychicky nevydržíte, vyhodíte ho z domu, a tím jí ho pošlete do náruče. To by ale měla příliš jednoduché, no ne? Jestli jste bojovnice, nedáte jí ho zadarmo!

Přímá konfrontace s milenkou partnera je psychicky vysilující záležitostí. Jak se na ni připravit, když ještě nevíte, kdo proti vám doopravdy stojí? Co byste si o sokyni měla dopředu zjistit? Čtěte v dalším díle našeho seriálu!

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat