Komentáře k článku

Pala 04.05.2014

No u nás je to přesně naopak já si o sex říkám, ale někdy není nálada, take jsem kritická na nějaké jeho chyby, co se týká mazlení mám ho až až *1* až mě to přestane bavit a chci jít rovnou na věc :-) pan bůh, když rozděloval role tak to s nám udělal obráceně, já chci sex skoro pořád, rychlý a tvrdý a můj přítel to má rád pomalu, mazlení a něžný, ale co naplat pokud se člověk miluje musí se přizpůsobit i když je to někdy dřina to Vám povím dámy *1*

patricie 10.03.2014

Budte radi , ze naky sex vlastne mate ja ho mam s partnerem jen jednou do mesice a jeste stoji za prd...a to jsem si myslela ze sex je ve vztahu nejdulezitejsi.....bohuzel partner bere nejake prasky a ty potlacuji sexualni touhu...takze se muzu snazit jak chci.....

Mike patricie 11.03.2014

A ake prasky to bere, aby mu klesla chut??? Aj ja chem take hehe :-D

dan patricie 22.06.2015

tak si řekni někde jinde nee ????:-P

paja 16.12.2013

A co když si o to musím říkat pořád? A on ani jednou nezačne? :D

radka paja 17.12.2013

Jsem na tom stejně. Připadám si potom i vlezle...

Pája radka 17.12.2013

No právě a ještě se u toho tváří, jakože co ho zase otravuju :-D že prý chce mít svůj klid po práci atd atd.

To je fuk... 22.07.2011

Ze středověku? Aha... tak to je hezký, se takhle odkopat... Jestli bereš projev touhy za špatný, tak asi moc neuvažuješ nad tím, jak to partnerce udělat ještě líp, aby si to co nejvíc užila... Tipuji tak misionář, bez předehry, šup sem, šup tam, a hotovo. Od takovýho chlapa bych s velkým křikem utekla po prvním pozdravu Dobrý den!

Johny 21.06.2011

tohle je pravda... ae každýho vzruší něco jinýho...

lubčo 12.06.2011

tak sem nelez a nečítaj to :D

Elka 30.05.2011

To není pravda..:) :) :) Tak náhodu nemám problém začať,s tým naozaj nemám problém.praveže s ami zdá že mojmu priatelovi sa to páči Preto to robim rada, ale nie často aby to nestratilo svoje čaro....:-P a myslím si že aj v hocijakom spodnom prádle vieme byť sexi,alebo vieme rozdraždiť chlapa.Nosím uplne voľne tričko a gaťky či tangá, alebo sem tam aj priateľove trenky a som preňho sexi a krásna stále..:):-p A neviem ako ostatné, ale ja môjho miláčika vždy po parádnom sexe pochválim..<3

Johny Elka 21.06.2011

Jo... mě stačí když si moje partnerka veme něco s krajkama... :D a a´t sem unavenej sebevíc.. vždycky z toho něc je...:-P

Stiffler 12.02.2011

Já jsem kluk jsem náctiletej...:D a sex si užívam i tak...:D nějak mě nezajímá co má holka za prádlo... :D ale Verča má pravdu tď je to samý honem honem... :D...a ani bych neřekl že chválůení je chyba muž...se pak víc snaží aby byl chválen víc...myslim že se to pak ženám líbí více...:P

Verča 07.02.2011

V mládí byl sex jen honem, honem. Nyní ve středním věku je nádherný, sice jen jednou týdně, ale stojí za to.Více si ho vychutnáváme. Manžel má velký penis a až teprve nyní pochopil, že se s ním musí také umět zacházet.Žena není buben, do kterého se bezhlavě mlátí a co se týká prádla na spaní? Na něm vůbec nezáleží, přitom přijde stejně dolu. Jsma spolu již 43 let a hezké to musí být hlavně i během každého dne a někdy stačí držet tono druhého v posteli jen tak za ruku.

Veverička Verča 28.06.2011

Prečo by mal byť "honem, honem"? :) môže to byť nádherné aj v mladom veku :) a v mojom prípade to je fakt skutočne nádherné :) nemám žiadny problém :)

dada Verča 08.04.2014

Jo,v podstate se da souhlasit,Verco.Zastanu se mladsi generace,ani mezi nima nejsou urcite jen "kralici",ale i nadani jedinci.Mas pravdu,kdyz deti vyleti do sveta,je klid,cas na vychutnavani si chvilek.Jen jsem se pousmala nad vetou,ze tvuj muz po 43 letech pochopil,co a jak..gratuluji k tve trpelivosti..:-)

toydoll 02.02.2011

Hezky holcicko! ;-)

Holcicka 16.01.2011

No jsou zde zrejme obecne zname teze; Pohodlne pradlo je fajn,ale nechme si ho,kdyz budeme v posteli samy, nam by se taky nelibily jeho pohodlny spodky s predozadnim vetracim otvorem. Zacit jako prvni?no proc ne, zdrahala bych se hned ze zacatku,abych muze nepripravila o radost z lovu(kdo by chtel rybu,co by sama vlezla do lodky,dopadlovala ke brehu,tam se vykuchala a usmazila,no pro zmenu,proc ne,ale uz u druhy by to byla otrava)ale kdyz uz s muzem nejakou dobu jste,aspon vidi,ze mate zajem a za treti - kritika a chvala;no uznejte, co vas holky rozparadi???kdyz vam nekdo rekne,cos to zase uvarila ty nudna umastena cuchto?zkus si to napravit aspon v ty posteli..nebo milacku jsi krasna,bajecne varis a ja mam na tebe obrovskou chut...???i kdyby to byla jen zpoloviny pravda;-)

Volodik Holcicka 21.06.2011

Holcicka má pravdu...velmi pekne podané :-) Až na to že niekedy by sa tá rybka fakt mohla sama zavesiť na háčik :-)

sexxxik 14.01.2011

No ja myslim ze tenhle clanek je jen svata pravda. Jako kazdy mam sex rad a i drobna zmena je jen prinosem. Jsem muz a bez muceni priznam, ze jako kazdy chlap i moje ego jasa kdyz me partnerka chvali a dava najevo ze jsem dobry. A myslim ze i vy holky to mate rady. Behny? Olmiku Olmiku kolikpak ti asi je co? Me se moje partnerka libi at ma na sobe cokoliv ale kdyz si vezme krasnou nocni kosilku ze satenu ktera ma delku tak akorat ze svudne zakryva (nebo spis zduraznuje) to co se nam na zenach tak libi tak muzu byt unaveny jak chci ale stejne neodolam. A pro rejpaly uvadim ze jsme spolu pet let takze dobre vim co je to stereotyp. NJN rovnocenne partnerstvi je nekdy problem. A v posteli se projevi hodne.

olmik 12.01.2011

No.........asi jsem zde zavítal ze středověku :-) ........upřednostňuji ženu zdrženlivou, než nějaké ty projevy běhny *3*

gina olmik 03.02.2011

tak si to delej sam ty suchare:-P

Stiffler gina 12.02.2011

ne asi :D

Tiffany gina 25.02.2011

Super zásah *4*

Veverička olmik 28.06.2011

ja si myslím, že pri dlhodobom vzťahu chlap ocení keď začne niekedy aj partnerka :) možno ho to aj prekvapí a dokonca bude vzrušený :) alebo keď napríklad žena zapne fantáziu a pripraví niečo pekné, oblečie sa do sexy prádielka..tipujem, že keď ide o vážny vzťah tak si chlap nepovie, že "fuj, štetka", ale skôr "wau" :) jasné, že je to iné keď ťa začne zvádzať do postele žena, ktorú poznáš jeden večer :)

Libor10 11.01.2011

Tady se Barčo nemluví o tom jestli mají oba chuť, ale když je chlap unavený po celém dnu v práci a nemá moc síly na milovaní tak ho určitě neinspiruje ženská v pyžamu od Mickey Mouse. Jinak docela dobrý článek, ale myslím si, že tyhle články nemají kolikrát rozum.

Stiffle Libor10 12.02.2011

soohlasím s Liborem...

Barča 09.01.2011

Myslím že je to úplně jedno co má žena na sobě,ale jde o to jestli na to maj chuť oba...

... 09.01.2011

úroveň příspěvků je děsivější....:-P

Magda 07.01.2011

Uroven tohoto portalu je tk masove nudna, az se mi z toho chce plakat ;*(

martin Magda 14.01.2011

Magdo, tak neplač a vůbec tento portál nenavštěvuj, když se ti nelíbí. Zdravím všechny a sexu zdar :-)

Radka 07.01.2011

Takový bludy :-P Zajímavé, jak někdo může tvrddit, že ženy nikdy nezačnou...

moeeka Radka 08.01.2011

Copak autorka píše, že ženy NIKDY nezačnou????:-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat