Komentáře k článku

wiwi 14.09.2011

Ooo, to je velmi negativisticky pristup. asi mate s partnerom velky problem ale to neznamena, že sa netreba snažiť to vyriešiť. Samozrejme ak to už dospelo do nezvratitelneho štádia tak je asi lepšie nechať toho druhého ísť ako predlžovať agóniu. Otázka ale je či sa tak spraval aj pred narodením dcérky. Lebo ak nie tak je zmena jeho správania zvláštna a ak sa tak choval aj pred pôrodom tak je potom otázka prečo si s ním ostala a mali ste spolu dieťa. Nenáleží mi naozaj súdiť len by možno stálo za to aby ste aspon nejaku nápravu vztahu vyskúšali. Samozrejme ale spoločními silami a nie zas len ty všetko. Myslím si totiž (a mám to aj osobne odsúšané), že aj obyčajná prechádzka alebo návšteva ZOO dokáže priblížiť dvoch ľudí.

Brona 03.08.2011

takze nic z toho u nas bohuzial nefunguje.varit nevie, tenis nehravame, sex po porode ma vobec nelaka, priznat chybu to robim stale aj ked ta chyba je vecsinou jeho a nie moja ale aj tak to hadzem na seba aby sa "chudatko" necitil blbo, pokial som doma nesmiem sa upravovat a ani ked chodim von lebo moc ziarli a ked si chcem spravit vlasy lebo ich mam uz vyblednute, ci uz umyt alebo nafarbit tak dostanem otazku na co a ocuvam vycitacky v zmysle ze sa chcem pacit urcite niekomu inemu a ze nebodaj ho mam uznat ci pochvalit?? :DDDD sa musim smiat pretoze fakt si neviem spomenut za co by sa dal pochvalit, ci za to nervacenie ked ho s 2mesacnou dcerkou rano o pol 8zobudime nechtiac ked ma dovolenku, alebo za plytvanie peniazmi ci jedlom, alebo ho pochvalim za vyhrazanie ze odide? mozno by bodlo pochvalit ho aj za to ze po porode som unavena a on sa este opyta Z coho si unavena ved si cely den doma, ale ze sa staram o nase dieta v noci k nemu stavam kym on si sladko odfukuje, to si nevsima.. alebo uz viem za co ho pochvalim, ze mu je pocitac prednejsi nez vlastna rodina a ze sa vykaslal na psa ktoreho tak strasne chcel :)))))) veru 7dokonalych tipov ako zachranit vztah.. H*VNO, co sa ma stat stane sa, a pokial to neklape tak to neklape a netreba to silit takymito hovadinami.. ked ten vztah ma skrachovat tak skrachuje a nepomoze ani to ked sa o seba partneri retazami priputaju....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat