Jak nenaletět podvodníkovi na internetové seznamce

29.10.2017 | Sex a vztahy

Všichni kolem vás si užívají lásky a vás zamilovanost pořád nějak míjí? Zkuste štěstí na internetové seznamce!

Ještě než se nadšeně pustíte do „internetového randění“, připomeňte si zásady bezpečnosti. Nikdy nezapomínejte, že internet je anonymní médium a že muž, který se tváří jako něžný intelektuál toužící po vztahu a rodině, může být ve skutečnosti násilník.

Jak by ale měl vypadat váš profil? A na co pamatovat při čtení profilů po lásce toužících mužů? Víme to!

Pravdu? Pravdu!

V profilech bychom si neměli příliš vymýšlet. Ono se to ani nevyplácí – pokud sebe sama vykreslíte v lepším světle, pamatujte, že při osobním setkání vyjde pravda najevo. A nebudete vypadat příliš důvěryhodně (opravdu chcete vstupovat do případného vztahu s takovým břemenem?).

Nicméně pravdou je, že člověk má v profilech tendenci trochu si vymýšlet. Muži i ženy si přidávají výšku, ubírají váhu, své požadavky na potenciálního partnera/partnerku upravují podle toho, co si myslí, že by mohlo přitáhnout nejvíce zájemců. Na to pamatujte, až si budete pročítat profily ostatních.

Stručně a jasně

Jak dlouhý by měl být ideální profil? Rozhodně by se nemělo jednat o nějaký román, ale ani o dvouslovný popis. Je to paradox – ženy většinou píší více informací než muži, ale muži čtou raději kratší inzeráty. A naopak. Takže pomůže zlatá střední cesta. Napište základní údaje o sobě, pak o tom, koho hledáte. Zkuste zvolit zajímavou, originální formu, která zaujme mezi zbytkem profilů.

Mimochodem, dejte si pozor na gramatické a stylistické chyby – řadu zájemců a zájemkyň odradíte tím, že ukážete, že o interpunkci slyšíte nejspíš poprvé v životě a vyjmenovaná slova jste zapomněli před lety.

Fotky napoví

Připojit k profilu fotografii, nebo ne? Ne každému se chce uveřejňovat na internetu vlastní fotky. Ale v seznamce se to vyplatí – profily s fotografiemi jsou mnohem více čtené. Protože na vzhledu také záleží. Je to možnost, jak udělat první dojem a zaujmout. Při výběru fotky pamatujte na to, že by měla být aktuální a měli byste na ní být dobře vidět.

Nicméně pro fotky platí to, co pro samotné profily – snažíme se uveřejňovat takové, na nichž vypadáme co nejlépe. Takové, které nám ubírají kilogramy, lichotí nám. To je přirozené, nikdo nebude chtít k profilu připojit fotografii, na níž jsme zachycení po nočním tahu ve vytahaných teplácích. Ale je dobré na tuto skutečnost pamatovat, když si prohlížíte profily ostatních.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat