3 luxusní erotické hračky za cenu domu! Ty musíte aspoň vidět!

Perly, diamanty, platina, modré safíry či zlato. Erotické pomůcky jsou čím dál okázalejší a propracovanější. Ale pokud se nejmenujte Victoria Beckham, Paris Hilton, Jennifer Lopez či Oprah Winfrey, nechte si zajít chuť. Nebo vy snad dáte milion dolarů za rozkoš?

Nováková? Zemanová? Němcová? Marková? Pokud vaše příjmení vypadá nějak takhle, pravděpodobně, ač rozhodně nemíníme nikoho podceňovat, nebudete utrácet za extra luxusní zboží z erotických obchodů, které je určeno pro někoho s modrou krví nebo miliony na kontě.

Ale jelikož se říká „nikdy neříkej nikdy“, o růžové budoucnosti fantazírovat můžete. Takže, pořídíte něco sobě nebo partnerovi? A která z těchto tří drahých pomůcek si získá vaše srdce i klín?

1. Royal Pearl – nejluxusnější erotická pomůcka světa

Opulentní vibrátor zasazený do pevné platiny a ozdobený více než stovkou bílých diamantů, královských modrých safírů, lesklými perlami Jižního moře a těmi nejkvalitnějšími růžovými diamanty na planetě patří k mistrovským kouskům. Kdo ho vyrobil? Australský klenotník Colin Burn.

„Byla to výzva, na které jsem pracoval poslední čtyři roky. Vytvořil jsem nejluxusnější sexuální pomůcku a já osobně ji považuji za seriózní práci a šperkařské umění,“ nechal se slyšet sám autor pro časopis Forbes s tím, že jeho hlavní myšlenkou bylo vytvořit něco v duchu korunovačních klenotů. Něco, co je vhodné pro královské rodiny. (Část kamenů je odepínací a dá se připnout jako náhrdelník.)

A cena tohoto pokladu? Jeden milion dolarů, v přepočtu tedy 25 milionů korun. Jenom? Z toho by byla zklamaná i Victoria Beckham, které její miliardářský manžel David údajně věnoval jeden z deseti vyrobených vibrátorů s názvem Klenot, a to v přepočtu za 34 milionů korun. (Jsou v tom samozřejmě diamanty.)

2. Švédský klenot ze zlata

Pozadu nezůstává ani Lelo Yva Gold, což je exkluzivní vibrátor vyrobený z 24karátového zlata s ručně vyleštěným povrchem. Jelikož právě švédský výrobce má značné zkušenosti s luxusními a okázalými kousky na baterky i bez nich, dá se předpokládat, že žádný z jeho výrobků nezklame.

Tichý motorek na úrovni hlasitějšího šepotu, maximální vzrušení, tvar dráždící klitoris, neskutečně kluzký povrch, hmotnost 112 gramů, výborná tepelná vodivost zlata. Kdo nezkusil, pravděpodobně ani neuvěří, ale od téhle zkušenosti každého dělí nemalá částka.

Český oficiální distributor si za Yvu účtuje 109 999 korun, ale momentálně ji má ve slevě. Pokud máte zbytečných 99 999 peněz, neváhejte si ji objednat. Do deseti dnů budete mít o zábavu postaráno - i když s mínusem na kontě. A teď něco pro muže…

3. Diskrétní prsten JCobra

Tvrdší erekce, silnější orgasmy pro pány? Dejte téměř 66 tisíc dolarů (1 650 000 korun) na prkno a věcička ze zakázkové kolekce Velv'Or bude vaše. Podle výrobce se prý dá nosit celý den díky unikátnímu oválnému tvaru.

Poskytuje diskrétní potěšení, neboť přináší pevný tlak a masíruje hráz. Prsten zvyšuje sexuální náboj a chuť a měl by posilovat mužské sebevědomí a prodlužovat sexuální výkon. Přidaná perla je už jen třešničkou na dortu, která masíruje klitoris partnerky. Podle velikosti, zvoleného materiálu a přítomnosti perly se cena dostává tam, kde je. Ale za takovou výši by prsten měl uklízet dům, jít za vás do práce a podporovat světový mír. Nebo to snad vidíte jinak?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat