5 kroků ke žhavějšímu sexu!

27.11.2015 | Sex a vztahy

Ačkoli je sex přirozenou součástí životů většiny z nás, občas se z něj dělá až zbytečná věda. Snažíme se podobat hvězdám z filmů pro dospělé, máme načtené všechny možné rady a tipy. Přitom ke žhavému sexu stačí poměrně málo!

Tak například držet se následujících pěti tipů.

1. Zapomeňte na pravidla

Tedy na ta, jak by měl podle ostatních sex vypadat. Vy nejste pornohvězda, ale žena, která je jedinečná, má vlastní touhy a potřeby, prožívá milování svým vlastním, ojedinělým způsobem. Nestyďte se za ně! Nenechejte si namluvit, že byste se měla proměnit v někoho, kým nejste. Jen tak se uvolníte a milování si budete moci pořádně vychutnat.

2. Nestyďte se mluvit

Žijeme v 21. století. Sex už není tabu. A přesto se spousta žen cítí při milování nesvá. Odhoďte stud (že nemáte postavu modelky? no a co – partnera evidentně přitahujete i nějakým tím kilem navíc, tak proč se skrývat?) a nebojte se experimentovat (po vzájemné domluvě). A hlavně – přestaňte sex vnímat jako něco, o čem se s partnerem nemluví. Naopak. Mluvte, mluvte, mluvte!

3. Máte pusu i ruce

A když už jsme u mluvení, to není jediná činnost, ke které se hodí pusa! Což takhle zařadit do svého sexuálního života i orální sex? Je to velmi intimní věc pro oba partnery. Spousta žen se mu přesto brání (ať už jako aktivní či pasivní účastník). Zapomeňte na předsudky! Přivést partnera k orgasmu jen za pomoci vlastních úst je velmi vzrušující zážitek!
Nejste si jistá, že je to věc právě pro vás? Pak se nic neděje (a partner by to měl respektovat, dát vám čas a do ničeho vás nenutit). Zkuste prostě partnera potěšit za pomoci ruky. Doteky jsou obecně důležité nejen během předehry, ale i v průběhu celého milování. Naučte se znát partnerovy erotogenní zóny (není to jen ta jedna) a využijte jich!

4. Každý o něčem sní

Mluvit v souvislosti s milováním nemusíte jen o tom, co se vám líbí a nelíbí. Ale také o tom, co byste chtěli s partnerem zažít, jaké jsou vaše fantazie. Každý nějaké má! Tak proč si je nesplnit? Sní váš partner o sexu se sexy paní profesorkou, policistkou, pokojskou apod.? Není nic snazšího než si pořídit kostým a splnit mu jeho sen. Sníte vy o tom, že byste se milovala se zavázanýma očima? Řekněte to svému partnerovi! Fantazie vůbec nemusejí zůstávat v říši snů!

5. Kdo si hraje, nezlobí

Hračky zdaleka nepatří jen do dětského pokojíčku. Máme i hračky pro dospělé. Proč neokořenit svůj milostný život nějakou zajímavou pomůckou ze sex shopu? Už i společné nakupování může být vzrušující předehrou… Experimentujte, ale rozhodně se vždy ujistěte, že navzájem znáte své chutě. I s použitím hraček musejí souhlasit oba partneři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat