7 celebrit s malou "chloubou": Komu tam dole nevyrostl?

22.01.2016 | Sex a vztahy

Být celebritou znamená smířit se s tím, že o vás lidé budou vědět všechno. A když říkáme všechno, myslíme tím všechno. Dokonce i to, jak je který lamač ženských srdcí ze světa celebrit „vyvinutý tam dole“. Které velké hvězdy zas tak moc „nevyrostly“?

Svět je zkrátka chtivý senzací, a tak není divu, že se i tak intimní informace o tom, jak velký penis mají někteří známí herci či hudebníci, dostanou na veřejnost.

A které že světové mužské celebrity se zařadily na žebříček těch „menších“?

Brad Pitt

Ano, božský Brad je jedním ze slavných mužů, o nichž se proslýchá, že nejsou nijak „velcí“. Kdysi to na něj práskla bývalá přítelkyně Juliette Lewis a pusu na špacír si pustil dokonce i George Clooney. Nicméně je třeba říct, že se mohlo jednat o pomstu zhrzené milenky, kterou poťouchlý Clooney využil pro své pobavení.

Jude Law

Informace o hercově malém penisu nejsou opřeny o šeptandu – celý svět viděl fotografie, které kdysi pořídil jistý paparazzo. Ale jak víme – na velikosti přeci nezáleží!


Daniel Craig

Agent 007 používá při natáčení nahých scén, ve kterých by se měl ukázat v celé kráse, dvojníka. Jistě, může patřit ke stydlivkám, ale upřímně – kdyby se bylo čím chlubit, myslíte, že by se nepochlubil?

Enrique Inglesias

Zpěvák to kdysi řekl dokonce sám. Později vzal tohle prohlášení zpět, ale upřímně, něco takového už lidem vymluvíte jen těžko.

Eminem

Slavný rapper je možná tvrďák, ale jak potvrdila jeho bývalá žena, žádný zázrak v posteli to možná nebude. A to ani co se velikosti týče, ani z hlediska „výdrže“. Jak totiž Eminemova exmanželka zdůraznila, pokud chcete po rapperovi v posteli nějaký výkon, mějte po ruce „modrou pilulku“.

Nick Lachey

Zpěvačka Jessica Simpson se o svém bývalém manželovi vyjádřila jasně – jeho „výbavička“ za moc nestojí. Jak se zdá, neměli by slavní mužové své bývalé partnerky podceňovat!

Ashton Kutcher

Brittany Murphy kdysi veřejně prohlásila, že vztah Ashtona a Demi Moore je nejspíš důkazem, že na věku a velikosti opravdu nezáleží. Hm…

Daniel Radcliffe

Nebezpečí toho, že se na pódiu divadla svlékáte do naha, je, že si vás každý může prohlédnout. Se vším všudy. A tak se fanynky Harryho Pottera mohly přesvědčit, že jejich kouzelník by nějakou tu magii „tam dole“ potřeboval.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat