Nuda v lednu? Zapomeňte! Takový sex jen tak nezažijete!

Plesová sezóna je v plném proudu. Taky se někde ve vašem okolí koná nějaký ten tematický ples? Děti dejte na hlídání k babičce, přestrojte se do kostýmu a vyrazte ven. Co to pro vaši sexualitu a partnerství bude znamenat?

Maškarní plesy, tematické plesy, ale i ty „obyčejné“, normální, kdy se od vás očekává „dlouhá večerní“, patří k něčemu, co v chladných měsících osvěžuje každý vztah. Nevěříte?

I britská autorka příruček pro dospělé Linda Sonntag přiznává, že při těchto příležitostech partneři mohou vzít na sebe cokoli – od královských korunovačních rouch po sukénku z trávy, pokud má ona společenská akce nějaký konkrétní směr. Stačí jen obléknout se a vyrazit. Víc vědět ani nepotřebujete, protože atmosféra a taková malá transformace vašich osobních postavení zařídí všechno potřebné.

Plesy? Dokonalá předehra!

Víte, že…

… masky, převleky, kostýmy (letuška, policistka, zdravotní sestra, Playboy králíček…), síťované catsuity, body, overaly, korzety, zajímavá tanga (třeba ve tvaru růže) a další vychytávky dnes už nabízí každý běžný obchod s erotickým zbožím. Pokud si na nákup v něm netroufáte, zboží si objednejte přes internet. Třeba ještě stihnete nějaký ten povánoční výprodej…

„V dramatičnosti a erotické tajuplnosti každého maškarního plesu se vždy najde řada příležitostí, kdy se druhé sexuální já přítomných může projevit a plně vyřádit. Jděte tedy na ples a sledujte, co se stane,“ doporučuje celosvětově známá spisovatelka s dodatkem, že se v podstatě jedná o hru, na kterou se obecně v dospělosti často zapomíná!

Tlak na sexuální výkonnost, nedostatek času, stres. To všechno společnou párovou i erotickou zábavu zasouvá do pozadí. Proto pokud máte možnost, půjčte si škrabošky či šaty s výstřihem, natáhněte na sebe podvazky a převlečte se klidně i za kurtizánu. Už sama příprava bude součástí předehry!

Síla kostýmů plus příležitost. Vražedná kombinace!

„Loni jsem něco takového absolvovala,“ říká šestatřicetiletá Kamila. „Měli jsme jít na ples, jenže chvíli před tím přišli známí. Trochu jsme popili a já byla v náladě. Když jsem se pak chystala na akci, řekla jsem si, proč se trochu neodvázat,“ směje se.

Dopadlo to tak, že její sexy kostým by nikdo nepřehlédl ani z kilometrové vzdálenosti. „Byla jsem sexy, cítila se sexy. Ten večer jsme si s manželem neskutečně užili už jen proto, že jsme byli někým jiným. Moc fajn vzpomínka,“ dodává. I vy můžete něco podobného zažít. Koketně či tajemně se oblečte a navoňte novým parfémem od Ježíška. (I neznámá vůně vás totiž může vsadit do hry.) A podle svého uvážení použijte i malé ženské lsti.

Tipy pro bezva fantazijní večer

  • Před odchodem se můžete zmínit, že nemáte spodní prádlo. I kdyby to nebyla pravda (venku je přece jen zima), tahle informace nenechá nikoho chladným.
     
  • Přeměna v lesní vílu, královnu, chlípnou luxusní prostitutku nebo klidně i nějakou filmovou či počítačovou postavu (za všechny jmenujme Laru Croft) bude o dost snazší, když použijete výrazné líčení. Je to trik britské porno režisérky Anny Span, která každému, kdo se chce dokonale vcítit do role někoho jiného (nebo ztělesnit nějakou svoji fantazii), doporučuje vsázet na výrazné barvy, silně nalíčené oči a zdůrazněné rty, jejichž „přetáhnutá kontura“ působí vulgárně a lacině. Jenže právě o to jde. Nemůžete někoho hrát, když vám dělá problém odpoutat se od standardů.
     
  • Pokud je ples tematický, apelujte na partnera, abyste k sobě ladili. A aby i on měl na sobě něco, v čem ho po celý rok běžně nevidíte.
     
  • Doteky, polibky a projevy náklonnosti nešetřete. Nikdo po vás nechce sex na záchodě, ale všechno, co ten večer uděláte nebo naznačíte, můžete později a v soukromí zužitkovat.

Tak co, už víte, kam a kdy vyrazíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat