Chcete svému muži dopřát silné orgasmy? Pořiďte mu tohle!

22.12.2015 | Sex a vztahy

O svalech pánevního dna se častěji mluví ve spojení s ženami. Trénink tzv. kegelových svalů totiž pomáhá dosáhnout orgasmu, zlepší potíže s inkontinencí a zúží vaginu. Ale silné perineum může výrazně zlepšit sexualitu také u muže. A ví to Brian Krieger ze společnosti Minna Life, jenž navrhl osobního trenéra kegelových svalů pro muže.

Podložka na židli či sedadlo do auta trénuje svaly pánevního dna a posiluje je. Lze ji navíc propojit s chytrým telefonem a vytvořit si pravidelný cvičební plán a mapovat svůj pokrok v tréninku.

Pomůcka zvaná kGoal Boost připomíná malé cyklistické sedlo s pěnovým výčnělkem. Právě jeho mačkání hrází/pánevním dnem posiluje vnitřní svaly této oblasti. Muži pak mají nejen větší výdrž při souloži, ale zažívají také mnohem silnější slast při orgasmu. Stačí přitom cvičit jen deset minut denně.

„Historicky existuje tabu kolem sexuálního zdraví a hovorů o kegelových svalech. Když jsme vyvíjeli kGoal Boost, uvědomovali jsme si za a), že je to důležitá součást zdraví a kondice, a za b), že existuje jen málo informací a výrobků o tomto tématu,“ uvedl Krieger v rozhovoru pro deník The Mail.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat