Rutina v posteli? Zapomeňte! 7 snadných triků pro ŽHAVÝ sex!

15.12.2015 | Sex a vztahy

Máte pocit, že by váš milostný život potřeboval trochu „okořenit“, že se pomalu propadá do rutiny? Pak jej obohaťte o pár triků, která váš sex pořádně nažhaví (a s ním i vašeho partnera).

Trik č. 1: Z očí do očí

Většina lidí při milování různě zavírá oči, přes všechno to tulení není na oční kontakt ani čas, ani příležitost. A to je škoda. Zkuste se partnerovi napříště co nejvíce dívat do očí. Je to velmi intimní a také pořádně vzrušující! Odhalujete tak svou rozkoš a můžete sledovat tu jeho.

Trik č. 2: Teď tu škádlím já

Přeberte iniciativu – položte partnera na záda, řekněte mu, že přebíráte velení a začněte s laskáním a škádlením. Pozor, účelem je pořádně ho nažhavit a vzrušit, ale nepřivést ho rychle k orgasmu. Naopak. Snažte se jeho rozkoš co nejvíce prodloužit!

Trik č. 3: Změna prostředí

Vyměňte ložnici a postel za jiné místnosti a jiný nábytek. Buďte trochu kreativní – nejenže zjistíte, kde všude se dá milovat, ale také kolik nových pozic díky tomu vyzkoušíte.

Trik č. 4: Vyřazení smyslů

Říká se, že když vyřadíte na chvíli jeden ze smyslů, ty ostatní se prohloubí. Při sexu je samozřejmě nejsnazší vyřadit zrak. A tak popadněte třeba jeho kravatu nebo svůj šátek a zavažte mu oči (příště budete na řadě vy). Užijete si to oba!

Trik č. 5: Ruční práce

Netradiční předehra? Sveďte ho svými prsty – ovšem ne na jeho, ale svém těle! Sajte si prst, jako byste napodobovala orální sex, pak si vlhkými prsty přejíždějte po těle, až „dorazíte“ na ta nejintimnější místa. Schválně, jak dlouho tohle vaše sebeuspokojování vydrží, než partner přebere nadšeně iniciativu!

Trik č. 6: Kluzký pomocník

Vpusťte do svého života lubrikační gel! Ten totiž zdaleka není určen jen ženám, jež mají problémy se zvlhčením pochvy! Díky jeho vlastnostem totiž docílíte větší kluzkosti, menšímu odporu při pronikání penisu do pochvy a tím i delšího sexu!

Trik č. 7: Stará dobrá čísla

Tedy jen to jedno – 69! Starý dobrý trik, kdy muž leží na zádech a žena na něm leží v opačné pozici, totiž zabírá kdykoli.






Celkem 8 komentářů

verrca
23.04.2016
Siraellen
08.04.2016
Siraellen
08.04.2016
marie
18.12.2015

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat