Erotický dárek bez balení. Pár hmatů pro jeho mužství!

To nejkrásnější, co můžete partnerovi věnovat k Vánocům? Naprosto úžasnou erotickou masáž! Ne, nepotřebujete speciální kurzy. Vaše zapálení a chuť dělá asi tak 80 procent úspěchu. Co s těmi zbylými dvaceti procenty? Ty se skládají z malých triků. Prozradíme je!

Když se podíváte na různé průzkumy, kde muži odpovídají na otázku, co vlastně v posteli chtějí, drtivá většina odpovídá, že touží po milence, která je chce. A která se nebojí užít si.

K výčtu těch největších přání patří i iniciativa ze strany ženy a chuť nebát se zkusit něco nového. Tím „novým“ může být i naprosto jednoduchá, krátká erotická masáž, která se dá považovat za univerzální zbraň proti stereotypu.

Pravidla hry

Platí totiž, že by neměla být součástí každé milostné předehry (to aby nezevšedněla) a rozhodně se nemá dělat s očekáváním, že za ni dostanete něco na oplátku. Tahle masáž je dar bez úplaty. Věnujte ho tomu, na kom vám záleží! Proč?

* Milenec se v pozici nicnedělajícího bude cítit královsky pohoštěn.

* Sledovat vás při akci se mu každý den nepoštěstí.

* Převezmete odpovědnost za partnerskou aktivitu a tím mu ulevíte.

* Ukážete mu, že i po měsících či letech vztahu jste schopná udělat si na něj čas bez toho, aby on měl nějaký úkol.

* Užije si to. A vy ostatně taky.

Přípravné fáze

Olivový, mandlový, dětský olej, lubrikační gel (ideálně na bázi vody). Sáhněte po tom, co doma máte, vytvořte příjemně teplé klima, zapalte vonnou svíčku a požádejte partnera, aby si prostě jen lehnul na záda a nic neřešil. Ani teď, ani za pár minut. Vy si v hlavě opakujte hesla: uvolnění, relax, slast. Právě tohle je vaším cílem směrem k milenci.

Zahřívací kolo

Naneste olej do dlaní, zahřejte ho v nich a naneste na oblast třísel a stehen. Ta promněte a teprve pak jednou rukou pevně stiskněte penis u kořene, druhou použije k sevření „zbytku“ těla klacíku.

Pomalými, krouživými pohyby jakoby klouzejte zespoda nahoru. (Pokud máte od sommelierů odkoukaný trik, jak se otáčí zátkou při otevírání lahví, jste o krok napřed.) Až se dostanete ke špičce, rozevřete dlaň a hlaďte celou její plochu. Pak si chvíli dejte „voraz“, nemyslete na techniky, stisky, postupy, prostě jen vypněte, hlaďte milencův penis a všímejte si jeho reakcí.

Tip: Zkuste v okamžiku, kdy při pohybu vzhůru přejíždíte přes žalud, zesílit stisk.

První mezičas

Penis položte na jeho břicho špičkou k dvanácti hodinám a bříšky palců (nebo jednoho palce) přejíždějte zezdola nahoru. O obrácený směr se nepokoušejte do chvíle, než muž nedosáhne plné erekce. Zase na chvíli vydechněte a dejte si pár vteřin pauzu, ať z toho soustředění nezblbnete. Jemu to taky prospěje. (Při správné genitální masáži dlouhodobě udržujete milence v co nejvyšší hladině sexuálního vzrušení, ale nedovolíte mu ejakulovat.)

Tip: Větší pozornost věnujte oblasti, kde se žalud napojuje na tělo, nebo těsně pod ní. Jedná se totiž o velmi citlivou oblast, kterou někteří přirovnávají k poštěváčku.

Cílová rovinka

Na film Chobotnice z Čertovky si jistě vzpomínáte. Zahrajte si na ni a položte otevřenou dlaň na špičku žaludu a spusťte prsty jako závoj dolů kolem penisu. Při tomto chvatu, který připomíná chobotnici, tahy nahoru a dolů stimulují co největší plochu pánského rozkroku.

Tip: Nikdy nic nezkazíte tím, když se kromě penisu budete věnovat i jiné části partnerova těla. Velká většina mužů například vítá, když je žena během erotické masáže něžně políbí.

V této fázi pravděpodobně již nelze zadržet milencovo přicházející vyvrcholení. Pokud je tomu opravdu tak, zrychlete tempo jakékoli stimulace a zakončete masáž výstřikem. V případě, že se partner ejakulovat nechystá (třeba mu zdřevěněl, nebo patří k mimozemskému druhu bez erekce), pohlaďte střed svého zájmu a běžte najít skleničku vína. I tyhle konce jsou pro pány slastné! Užil si to i tak, nemějte obavy.

A co pod stromeček chystáte vy? Máte nějaké sexy překvapení?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat