Máslo v rozkroku? Ano! Zrodil se nový lubrikant. Zkusíte ho?

Suché milování? Slinám a lubrikantům zvoní umíráček. Na trh přišla nová a revoluční vlna zvlhčovadel z čistě přírodních ingrediencí. Je to máslo!

„Jednoho večera nám s manželem došel lubrikant a doma kromě másla nebylo nic, co by ho mohlo nahradit. Tak jsme kousek od kostky ukrojili a bylo,“ napsala na jedno fórum nejmenovaná žena, která si tímto způsobem poradila v nouzi.

I když se jí kromě menšího pálení v rozkroku nic dalšího nepřihodilo, klasické máslo není podle gynekologů tou nejlepší variantou. Obsahuje totiž tuky, které se mohou do vaginy vstřebat, čím dojde k onomu nekomfortnímu pocitu, nebo dokonce zánětu či přemnožení kvasinek. Ale pozor, není máslo jako máslo. To sexuální naopak může být přínosem!

Motiv a nápad na výrobu

Kaliforňanka Bonnie Gayle už měla dost všech těch parfémovaných lubrikantů, na které některé ženy včetně jí samotné reagovaly vyrážkou. „Byla jsem šokovaná, kolik toxických ingrediencí v lubrikantech může být,“ uvedla v rozhovoru pro jeden britský deník.

Rozhodla se tak vytvořit něco přírodního, nechemického a hlavně užitečného v posteli. A tak světlo světa spatřilo organické sexuální máslo bez jakýchkoliv jedovatých příměsí. Z čeho je?

Nálepka „vegan“

Je tvořeno oleji rostlinného původu, které lidé jedí nebo se jimi léčí už po staletí. Protiplísňové a antibakteriální účinky zaručeny! Navíc při styku s pokožkou vyrovnává pH kůže a tkání, pochopitelně zvlhčuje a dlouhodobě hydratuje. Taky nelepí a není slizké, jeho struktura připomíná to máslo, které známe. Má i stejné schopnosti. Reaguje na lidské teplo. A co reakce od zákazníků?

Bolesti při sexu prý mizí

Jelikož se sexuální máslo právě letos docela masově rozšířilo, ohlasů přibývá. „Mám hodně klientů, kteří mi děkují a říkají mi, že bez másla už nedají ani ránu. Podle některých je to krásný produkt, který jim pomáhá cítit se tak skvěle,“ nechala se slyšet autorka s tím, že jednou z jejích posledních klientek je vdaná žena, která trpěla vaginální bolestí při a po milování. Máslo jí pomohlo v hojení, nedráždí ji a dá se říct, že i psychicky uklidňuje. Fakt? My jsme trochu zapátrali, jak to doopravdy je.

Do Čech se zpožděním

Výrobek je aktuálně v USA k zakoupení poměrně běžně (cena 44 dolarů tedy v přepočtu asi 1 100 korun). České erotické obchody ho prozatím nenabízí, nicméně s otevřením skladů internetového obchodu Amazon ve středočeské Dobrovízi není problém objednat si ho v několika vteřinách. Sice v angličtině, ale již s českou dopravou. Otázkou však zůstává, jestli je to takový zázrak, jak se o něm říká. Recenze jsou následující.

Názory kupujících

„Kromě toho, že je to opravdu dobré mazivo, nevidím žádná další pozitiva. Chybí mi vůně,“ stěžuje si jeden zákazník s tím, že investici považuje za zbytečnou. Prý mu konzistence přijde robustní a těžkopádná. „Vzpomněl jsem si na rýžový nákyp,“ dodává.

„Skvělý produkt, který výborně hydratuje. Doporučuji všem ženám, zejména těm po menopauze. Já na máslo nedám dopustit už pro jeho hladkou strukturu a dlouhotrvající účinek,“ zní další hodnocení pod produktem. „Každá žena by ho měla mít.“ Tak co, půjdete do toho?

Recenze jsou z velké většiny pozitivní, takže jestli chcete o Vánocích zkusit něco nového, pospěšte si s objednávkou!

A jak to vidíte vy? Považujete čistě přírodní a netoxické sexuální máslo za dobrý nápad?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat