3 maličkosti, které vás posteli nakopnou k nepoznání!

K osvěžení, probuzení nebo jen udržení partnerského a především mileneckého vztahu stačí tak málo! Jak si sex užít mnohem víc než dosud? Začněte nový rok stylově a zkuste tři skvělé tipy, které to „doma“ maximálně okoření!

Ke konci roku většina lidí přemýšlí o novoročním předsevzetí. Chcete zhubnout nebo přestat kouřit? To už je staré! Zkuste taky udělat něco pro svoje partnerství a milenecký vztah. Jeho osvěžení vás nebude stát ani korunu a ještě se u vymýšlení nových nápadů pobavíte.

K níže uvedeným drobnostem, které by každý pár měl v novém roce určitě zkusit, později můžete přidávat další. Nejdřív se však inspirujte tipy zkušené britské spisovatelky erotických příruček Sally Bishop. Ona má skvělé nápady, jak zatočit s milostnou šedí!

1. Duševní přenosy. Můžete být všude!

Mnozí z nás by to rádi dělali na nějakém romantickém místě, ale nemají finanční prostředky. Pravdou však je, že výběr tohoto místa bývá omezen pouze představivostí – ne penězi.

„Přemýšlejte o změně svého místa pro sex. Představte si, že se milujete se svým partnerem v posteli majitele francouzského zámku, nebo v zahradě vybudované na 40. poschodí mrakodrapu nad ulicemi velkoměsta, popřípadě v plyši a v hedvábném lesku stanu nějakého beduínského šejka,“ doporučuje chlípná spisovatelka, která dodává, že je vlastně jednoduché přemístit se na jakékoli místo, které se vám líbí. Stačí jen chtít.

Až tam ve své mysli budete, neomezujte se na svoje obvyklé milenecké techniky. Nechte svou mysl uletět, toulat se a hledat nové možnosti, polohy a zážitky. Nadchnete se! Je to velmi jednoduchý, leč účinný způsob, jak překonat sexuální rutinu, a tak vyvolat větší vzrušení. Není však jediný. Co dalšího můžete v pohodlí svého domova, a bez přikupování pomůcek, zkusit? I tohle dodá jiskru vašemu nejen novoročnímu sexu!

2. Technika zakázaného ovoce

I přidávání nových technik je samozřejmě jedním ze způsobů, jak udržovat sexuální život zajímavý a pokaždé jiný. Podle Sally Bishop je paradoxní, že velké napětí a potěšení dosáhnete tak, že omezíte jednu polohu a způsob, který běžně praktikujete při každém setkání. Sebeovládání a sebedisciplina bývají i v sexuálním životě důležité. (Vždyť se podívejte třeba na tantrické postupy.)

Stačí třeba „zakázat si“ misionářskou či kteroukoli jinou obvyklou polohu. Nebo vzájemnou masturbaci při předehře. Co se stane? Při potlačování nutkání vystupňovat svoji aktivitu zjistíte, že vás to nesmírně dráždí a vašeho partnera taky. Navíc orgasmus, kterého dosáhnete jiným způsobem než tím „klasickým“, bude intenzivnější. Potřebujete ještě další tip? Tady je.

3. Sám sobě nadšencem

V milostném životě mají nezastupitelnou úlohu právě ony zmíněné fantazie. Jak se jich (kromě změny místa) co nejvíc dá využít ve vlastní prospěch?

Sedíte třeba před televizí, je pátek večer. Rozeberte si fantazii nejdřív u sebe v hlavě, v klidu si vyvolejte v mysli svoji představu. Pokuste se být v jejím centru a prožívejte fyzickou reakci vlastního těla. „Ten Channing Tatum to docela umí rozjet v tom filmu. Co kdyby teď otevřel dveře a byl bez kalhot u nás v obyváku? Co bychom dělali? Určitě by si mě posadil na klín.“ Nebojte se i absurdních scénářů, dovoleno je všechno!

Sally Bishop říká, že takové „praktické procvičování“ prověří, zda na vás představy opravdu působí. Pokud se skutečně vzrušíte, pomůže vám fantazie k uspokojivému milostnému styku. Jakmile ale dosáhnete orgasmu, znamená to, že váš vlastní erotický scénář je prostě třída! Při milování s partnerem si svou představu přivolávejte, neboť výrazně podpoří vaši společnou sexuální aktivitu, nebo pokud se právě necítíte sexy, pomůže dostat se do nálady.

Tak ať váš sex v roce 2016 zažije nějaké příjemné překvapení!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat