Není mezi vámi „chemie“? Nevzdávejte to!

Říká se, že když ve vztahu nefunguje hned od začátku chemie, je odsouzen k zániku. Ale nemusí tomu tak být vždycky!

Chemii ve vztahu totiž můžete vyvolat. Jak?

Pusťte to z hlavy

Přestaňte neustále myslet na to, že vám ve vztahu cosi chybí, a soustřeďte se na všechna pozitiva. Čím víc se budete utvrzovat v tom, že vám „něco“ chybí, že mezi vámi není ono pověstné jiskření, tím víc se budete blížit ke konci.

Zkuste spolu podniknout něco nového, něco aktivního (pasivní vysedávání v restauraci či kině nemá žádný extra náboj) – zkrátka se pusťte do něčeho vzrušujícího. Společný výlet, adrenalinový zážitek, ale třeba kurz vaření, to všechno jsou věci, díky nimž budete mít mnohem osobnější zážitky. A změna prostředí vám také pomůže.

Soustřeďte se na řeč těla

A to nejen na tu svou, i když i ta je velmi důležitá. Určitá gesta, která zapojíte do konverzace podpoří váš zájem o partnera, který si nebude připadat ignorován.

Pozornost pak zase zaměřte na řeč jeho těla – co když jste si ji doteď vykládala špatně? Příliš ji neanalyzujte, spíše na ni instinktivně reagujte. Chytil vás za ruku? Pak nepřemýšlejte nad tím proč, ale prostě ji držte.

Neporovnávejte

Spousta vztahů ztroskotá na tom, že je porovnáváme s těmi, jimiž jsme prošli v minulosti. A to je škoda. Ostatně to platí i v případě, že máte pocit, že mezi vámi nefunguje chemie. I když je to pro vás úplně nová zkušenost, neznamená to, že musíte vztah hned ukončit. U každého to prostě funguje jinak. Tak si dejte víc času a další šanci!

Dejte si čas o samotě

A to doslova. Uzavřete se na několik dní před světem a naučte se znát jeden druhého. Dopřejte si ten luxus, kdy se soustředíte jen na sebe a nikdo vás při tom neruší. Budete mít čas si promluvit, spoustu věcí si vyjasnit, být si opravdu – fyzicky i psychicky – blízko. To dynamiku vztahu změní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat