Milujete ho víc než on vás? Otestujte ho!

08.12.2015 | Vztahy

Říká se, že v každém vztahu je jeden z partnerů zamilovanější než ten druhý. A nezřídka to bývá pravda. Jak poznat, který z vás je oním zamilovanějším? Snadno!

Stačí, když si odpovíte na pár následujících otázek. Jestliže na většinu z nich odpovíte „ano“, pak existuje vysoká pravděpodobnost, že vás váš partner nemiluje tak jako vy jeho.

1. Vyhýbá se rozhovorům o svých citech? Málokdy je deklaruje slovy?

Zatímco vy nemáte problémy opakovat, jak jste zamilovaná a šťastná, odpovědí vám bývá zamručení, případně ticho. Zkrátka váš partner o svých citech nemluví, a pokud ano, v podstatě jste ho k tomu „dotlačila“. Jistě, může být jen nesmělý. Ale také to může znamenat, že si svými city k vám není tak docela jistý…

2. Snaží se vás změnit?

Snaží se vám naznačit, jakou by vás chtěl mít, případně si vás prostě „přetváří“ k obrazu svému? Pak to může být známka toho, že není až tak spokojený s tím, jaká jste teď. A to není nejlepší začátek. Bohužel.

3. Jste to vždycky vy, kdo začíná s fyzickým kontaktem?

A tím nemyslíme sex. Ale vyhledávání fyzické blízkosti ve smyslu doteků, mazlení, držení se za ruce, polibků bez sexuálního podtextu. Pokud se váš partner k ničemu takovému nijak často nemá, zamyslete se, zda to neznačí víc, než že je nesmělý…

4. Oddaluje vaše představení svým rodičům?

Má vždycky „dobrý důvod“ pro to, že vás ještě nepředstavil své rodině? Snaží se tuto událost co nejvíce oddálit? Vůbec o takové možnosti nemluví? Pak je něco špatně. A vy byste se neměla nechat odbýt a zjistit, co se děje.

5. Jste to vy, kdo se vždycky ozve jako první?

To vy mu píšete zamilované sms zprávy a maily, to vy voláte jako první, zatímco on se sám od sebe neozve klidně celý den. I to může být známkou toho, že jste prostě mnohem zamilovanější, než je váš partner do vás.


Samozřejmě to nemusí znamenat konec vztahu, spoustě mužů trvá déle, než se u nich naplno projeví jejich city!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat