Relaxační víkend ve dvou v pohodlí domova? Víme, jak si ho užít

24.11.2018 | Vztahy

Listopadové dny patří k nejnamáhavějším v roce – světla je málo, počasí nám moc příležitostí k radosti nenabízí, do toho začínají starosti v rámci předvánočního shonu… Není na škodu občas všechno hodit za hlavu a pořádně si odpočinout!

Co takhle věnovat jeden víkend (nebo jen sobotu, pokud vážně nemůžete „obětovat“ oba volné dny) skutečné relaxaci? Takové, za kterou by se nemuselo stydět ani profesionální welness studio?

Nebojte, nepotřebujete k tomu nic extra speciálního. Jen čas a pár drobností. Tak proč neposlat děti na víkend k babičce (můžete i partnera, ale to by byla skoro škoda, když se můžete rozmazlovat navzájem) a neužít si víkend plný pohody!

Jak na to?

Pohoda v posteli

Když nemusíte vstávat z postele kvůli dětem, nevstávejte! Pěkně si doneste snídani do postele a užívejte si v peřinách (obrazně i doslova, pokud máte chuť – i sex je skvělý způsob relaxace). S obědem se také netrapte – vyrazte si třeba do nejbližší restaurace, vždyť pro jednou může někdo vařit vám! Cestou z oběda se můžete stavit v drogerii a nakoupit pár maličkostí, které – jak uvidíte za chvíli – dokáží zpříjemnit den!

Jemná, relaxační vůně

A jednou z prvních věcí, které se hodí, jsou pomocníci pro aromaterapii. Ta totiž umí se stresem zatočit. Dokáže uklidňovat a navozuje příjemný pocit uvolnění. Můžete ji použít v mnoha formách – olejíček v aromalampě, voňavá svíčka, olej do koupele… Zkrátka cokoli, na co máte vy nebo váš partner náladu! A jakou vůni vybrat? Pro uvolnění od stresu jsou nejlepší produkty s vůní levandule, santalového dřeva nebo třeba bergamotu (ale nejlepší je řídit se vlastním nosem a vybrat vůni, která vám oběma bude příjemná).

Romantika v plamíncích

A když už jsme zmínili svíčky, nemusíte se soustředit jen na ty voňavé! V zimě se brzy smráká, tak toho využijte! Vyměňte ostré světlo žárovek za tlumené poblikávání svíček! Uvolníte se, zlepší se vám nálada, a co víc, je to zkrátka ztělesnění romantiky.

Společná koupel

Máte-li vanu, můžete v ní strávit prakticky celý večer. Nejenže je koupel v horké vodě plné voňavých bublinek úžasným bojovníkem proti stresu, ale navíc je ve dvou vážně sexy… Ležet (sedět) si v objetí ve vaně naplněné až po okraj… Uvidíte, že rázem zapomenete na všechny starosti!

Pokud váš byt disponuje „pouze“ sprchou, není třeba zoufat – i pod ni se ve dvou krásně vejdete. A i když si v ní nepoležíte, můžete si vychutnat romantickou/dráždivou/sexy sprchu, ve které se navzájem pěkně namydlíte, umyjete, rozmazlíte…

Nožky jako v bavlnce

Co zařadit na program po společné sprše? Tak třeba zachumlat se po deku a navzájem si masírovat chodidla. Nejenže je to úžasně příjemná a antistresová pomůcka, ale ještě si zajistíte krásně vláčnou pokožku. Nevynechejte při masáži a laskání ani jediný prstík. Použít můžete vonný masážní olej, ale stejnou službu odvede třeba i mastnější tělové mléko.

Smyslné doteky

Na mysli máme masáž celého těla. Nemyslete, skvělá relaxace a zábava je to pro oba – pro masírujícího i masírovaného. Opět se hodí mít po ruce nějaký vonný olej. A kdo ví, smyslná masáž může skončit i další zábavou, je to jen a jen na vás!

Romantická večeře

Nesmíte samozřejmě zapomínat ani na jídlo, to k rozmazlování sebe sama nebo partnera rozhodně patří! Nemusíte nutně zasednout ke stolu a večeřet – můžete si přichystat oblíbené dobrůtky na talíře a mísy a „uždibovat“ celý večer.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat