5 důvodů, proč je skvělé být o Vánocích single

24.11.2015 | Vztahy

Zrovna nemáte partnera či partnerku a říkáte si, že svátky kvůli tomu nebudou stát za nic? Ale budou! Být single není žádný konec světa a navíc se to občas hodí – o Vánocích určitě!

A my vám to dokážeme!
Takže proč si letošní svátky užijete, i když po vašem boku zrovna nestojí muž/žena vašeho srdce?

1. Nemusíte se stresovat vymýšlením a nákupem nějakého ukrutně originálního a naprosto dokonalého dárku pro vašeho milého/vaši milou. Dost na tom, že musíte vymyslet dárky pro rodiče a další příbuzné. Takže jedna starost z krku.

2. Žádné návštěvy jeho/jejích příbuzných, které – i když jste dělali, co jste mohli – stejně vždycky skončily nějakým trapasem, nebo byly minimálně rozpačité.

3. Jak Vánoce strávíte, je jen na vás. U vašich na gauči v obýváku s ovladačem na televizi v jedné ruce, s krabicí kapesníčků ve druhé, až budete slzet u pohádky, kterou jste neviděli roky, a s mísou cukroví na klíně? Klidně!

4. Budete mít čas na nějaké to rozjímání a urovnání myšlenek. Co od života očekáváte, co naopak nechcete… I na to jsou volné dny mezi svátky skvělé. A případné plány do budoucna si budete řídit jen vy sami.

5. Konečně vyrazíte s kamarádkami na povánoční výprodeje, které jste nikdy nestíhala, protože jste musela jet kamsi na druhý konec republiky, kde bydlela jeho vzdálená příbuzná. Nebo vyrazíte za kulturou. Nebo do přírody. Ale klidně taky do baru, okouknout, jestli tam nepotkáte podobně nezadané, kteří vám pomohou ke skutečně veselým svátkům.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat