Zlomí vám srdce? 4 znaky, které vám to prozradí!

16.11.2015 | Vztahy

Jste zamilovaná, máte pocit, že tvoříte s partnerem ideální pár, jenže ve skutečnosti to celé může být jen jednostranná záležitost. Třeba váš vyvolený vůbec není vaší osobou tak unešený, jak se tváří. Jak to poznat?

Ne že by platilo univerzální měřítko, podle něhož by se hned na počátku vztahu dvou lidí dalo určit, zda partnerství přeroste v lásku na celý život. Ale existují určité varovné znaky, které naznačují, že to tak nebude.

A jaké to jsou?

1. To vy jste neustále ta aktivní

Vy píšete sms jako první, to vy mu vždycky voláte, vy navrhujete plán na večery či víkendy. On se jich sice rád účastní, ale nikdy nevyvine vlastní aktivitu. Možná proto, že mu zas tak nezáleží na tom, zda své volné chvíle věnuje právě vám…

2. Hraje si s vámi jako kočka s myší

Flirtování, sliby, skvělý sex… Jenže po těchto příjemnostech, které vám dokáží dokonale zamotat hlavu, přijde chlad, nedostupnost, odtažitost. A pak je zase vše zdánlivě v pořádku, zkrátka s vámi váš milý hraje takovou hru na nedosažitelného. Je to vzrušující hra, krásná a účinná. On dosáhne všeho, co chce, ale nic neriskuje.

3. Chová se jako váš partner, ale vlastně není

Partneři sdílí nejen svou přítomnost, ale také budoucnost, respektive představy o ní. Ovšem to se ve vašem vztahu neděje. Jakékoli hovory na téma „jak se vztah bude vyvíjet dál“ jsou ukončeny prakticky dříve, než mají šanci začít. A to není dobré znamení.

4. Prý nevěří na lásku/dlouhodobé vztahy/manželství

Vlastně to vypadá jako fér jednání – muž, do kterého jste se zamilovala, vám říká, že na lásku a spol. už nevěří, že manželství nepovažuje za důležité, zkrátka jako by vás varoval, že nestojí za to, abyste se pro něj trápila. Ovšem to bývá docela oblíbená taktika, která na spoustu z nás platí (však ho vyléčíme a ukážeme mu, co je to opravdová láska, no ne?). Muž tak jednoduše získá všechno, co chce, a nedá mu to žádnou práci, protože je snadné zneužít naší ochoty. Jenže on nestojí o „napravení“ nebo prozření a lásku. Stojí většinou o snadný sex a flirt. Pokud jste ve stejné situaci, fajn. Pokud toužíte být milována, může přijít velké zklamání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat