Největšími nevěrníky jsou Berani!

25.01.2016 | Sex a vztahy

Některá znamení se dopouštějí nevěry častěji než jiná. Toto tvrzení sice může vést k nebezpečnému zobecňování a jistě jsou na světě miliony zrozenců ve znamení Berana (Skopce), kteří jsou partnerům věrní jako labutě, jenže na seznamkách pro nevěrníky je nejvíce právě lidí narozených v tomto astrologickém znaku.

Podle analýzy uživatelů seznamky Gleeden, která byla zřízena v roce 2009 a která poskytuje možnost zadaným a v manželství žijícím jedincům najít protějšek pro tajnou nevěru, je mezi uživateli právě nejvíce Beranů – tedy lidí zrozených mezi 21. březnem a 19. dubnem.

Seznamka, primárně sídlící ve Francii, má asi tři miliony uživatelů z celé planety. Analýza průměrného jedince pak odhalila, jaké má dotyčný astrologické znamení, ale také sexuální preference či barvu vlasů.

Průměrným mužem je Beran milující sport, vzrušení a erotické hračky. Je to bystrý a otevřený člověk. Protějšky podvádí hlavně kvůli sexu, také kvůli nudě nebo kvůli sníženému sebevědomí. Má blond vlasy a hnědé oči a v sexu má rád experimenty, romantiku a pomůcky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat