Koho budete milovat? Rozhoduje vaše znamení!

Kompatibilita, vášeň a láska mezi znameními horoskopu? Astrologie má konkurenci! Jistá skupina lidí předpovídající budoucnost tvrdí, že se všechno odvíjí od měsíce, ve kterém jste se narodili. Takže kdo se k sobě hodí? Tady jsou rovnice na sex a harmonii!

Možná jste o tom ještě neslyšeli. Odborníci na vědu o měsíci narození se nazývají minalogové (minas – řecky měsíc). Ti tvrdí, že právě měsíc narození souvisí se životním osudem, starostmi, nemocemi a láskou. Kdo se k sobě hodí? Komu to bude klapat v posteli i v životě? Jen se zeptejte, kdy se váš nový objev narodil, ať máte jasno…

Narození v lednu

Vhodná spojení: Lednová žena přitahuje muže narozené v lednu, březnu a říjnu. Dá se říct, že mezi těmito osobami to klape nejvíc, i když ženy narozené v lednu sympatizují i s muži s datem narození v únoru, květnu, červenci a prosinci. I s nimi si rozumí, avšak v prvním případě se jedná o vysokou šanci na harmonické manželství. Tak si rozmyslete, co vlastně chcete…

Nevhodná spojení: Mužům narozeným v dubnu, červnu, srpnu a listopadu se jakožto lednová žena vyhýbejte. Asi ani není nutné vám to připomínat. Beztak k nim necítíte milostný žár ani náklonnost.

Narození v únoru

Vhodná spojení: Únor k únoru sedá. Potkáte-li někoho ve stejném měsíci narození, je dost dobře možné, že už se od něj nehnete. To platí i pro „pana Dubna“. Zdá se jako skvělá partie – a taky to tak je. Méně ideální, a přesto funkční vztah můžete navázat i s muži narozenými v lednu, březnu, květnu, červnu, srpnu září a listopadu.

Nevhodná spojení: Fyzická přitažlivost se sice může objevit mezi vámi a nějakým takovým, který vykouknul na svět v červenci, říjnu a prosinci. Stát se to může, ale při navázání tohoto spojení hrozí zvýšené riziko rozchodu.

Narození v březnu

Vhodná spojení: Touha, vášeň, ale i porozumění a věrnost? Pokud máte datum narození v březnu, je váš záběr poměrně pestrý. Všichni muži s výjimkou únorových a srpnových pánů u vás mají šanci.

Nevhodná spojení: Jak již bylo řečeno, penis ani byt pana Února a pana Srpna není nic pro vás. Pokud přece jen podlehnete okamžiku a necháte se zlákat na sladká slova, bude se jednat pravděpodobně jen o takovou epizodku nedlouhého trvání. Na vážný vztah je to málokdy. A když, tak s potížemi.

Narození v dubnu

Vhodná spojení: Jiskří to mezi vámi? Pak ten, který stojí naproti vám, se narodil v červnu nebo červenci. Rozumíte si po všech stránkách – a to není málo. Mezi dobré partie se řadí ještě muži narození v lednu, únoru, březnu, dubnu, květnu, srpnu, říjnu a prosinci.

Nevhodná spojení: Klapat vám to nebude s panem Září a panem Listopadem. Obvykle si nerozumíte a chemie také nefunguje. Risknete to? Pak hodně štěstí…

Narození v květnu

Vhodná spojení: To, co hledáte jakožto žena narozená v květnu, najdete zpravidla u prosincových mužů. Pochopení, harmonie, soulad. Ideální pár!

Nevhodná spojení: Hádky, citový chlad, nesoulad, sexuální útlum. Na to se připravte v případě, když vás okouzlí muž narozený v únoru, dubnu a červnu. S nimi díru do světa nejspíš neuděláte.

Narození v červnu

Vhodná spojení: Stojí naproti vám a vy víte, že je to on. Má pro vás charisma, napětí by se dalo krájet. Zeptejte se, kdy se narodil. Že v červnu? Trefa! Takový soulad se dá přirovnat snad jen k muži narozenému v listopadu. Ovšem ani leden, únor, březen, ani duben není k zahození. Vy se k sobě zkrátka hodíte!

Nevhodná spojení: Pan Říjen se nejprve může tvářit, že je v pohodě, ale zdání klame. Pokud s ním navážete vztah, dlouho pravděpodobně nepotrvá, i když výjimky pochopitelně existují.

Narození v červenci

Vhodná spojení: Červen, srpen, říjen. Těchto měsíců se u mužů držte, jsou totiž právě pro vás. Máte stejné vize, plány i nápady. V posteli chcete taky to samé. Tak na co ještě čekáte?

Nevhodná spojení: Muž narozený v měsíci březnu je něco jako falešné pozlátko. Možná vás zaujme a snad i na chvíli okouzlí, ale na dlouhodobý a vyvážený vztah to není.

Narození v srpnu

Vhodná spojení: Toužíte po lásce, vášni, super sexu? Pak se poohlédněte po mužích narozených v květnu nebo srpnu. S pány ostatních měsíců je to jen průměrné spojení. Kromě jednoho.

Nevhodná spojení: Srpnová žena a zářijový muž? Tak to nepůjde. Každý jste jiný. No vážně.

Narození v září

Vhodná spojení: Chybu neuděláte, pokud si najdete někoho, kdo se narodil ve stejném měsíci jako vy. Dá se říct, že jste z jednoho těsta, které potřebuje „kynout“ spolu. Vztah založený na úctě ovšem můžete založit i s muži narozenými v únoru až srpnu a říjnu až prosinci. I když to není vyloženě ideál, dá se to…

Nevhodná spojení: Leden. Ten, kdo se narodil v tento měsíc, pro vás vhodný není. Ukáže se to buď hned na začátku nebo pár týdnů či měsíců od seznámení. Každopádně projeví se to tak jako tak.

Narození v říjnu

Vhodná spojení: Leden, únor, srpen a září. Nápadníci a milenci narození v těchto měsících vám rozumí jako nikdo. Někde mezi nimi je ten pravý, jedinečný a okouzlující. Hledejte…

Nevhodná spojení: Pan Červen se pro říjnovou ženu příliš nehodí. Jejich vztah bývá napjatý a příliš povrchní. Už máte tu zkušenost?

Narození v listopadu

Vhodná spojení: Dlouhodobý vztah si zajistíte s mužem narozeným v listopadu a říjnu. I z mužů narozených mimo toto doporučení se mohou stát vhodní partneři, ale prvně jmenovaní patří podle minalogů ke špičce.

Nevhodná spojení: Srpnový muž a listopadová žena jen velmi zřídka vybudují harmonický vztah plný pochopení, vášně a úcty. Zkusit to sice můžete, ale pravděpodobně narazíte.

Narození v prosinci

Vhodná spojení: Červenec, srpen, září a listopad. Pamatujte si to. S těmi si budete rozumět po všech stránkách.

Nevhodná spojení: Květnoví muži nejsou velké lákadlo. Chemie mezi nimi a vámi moc nefunguje, a když, tak většinou přechodně. Tady pšenka nepokvete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat