Proč je váš orgasmus stejně důležitý jako ten jeho?

24.02.2016 | Sex a vztahy

Myslíte, že je pro muže při sexu nejdůležitější jeho vlastní vyvrcholení? Chyba lávky! Váš orgasmus je pro něj stejně důležitý, mnohdy i důležitější. Proč?

Důvodů je několik. A tady máte ty nejčastější.

1. „Odvedl jsem dobrou práci!“

Vaše vyvrcholení je pro muže jednak potvrzení toho, že se vám milování s ním líbilo, jednak jakousi pomyslnou odměnou za „dobře odvedenou práci“.

2. „Jsme si blíž.“

Společně prožitý orgasmus (a nemusí k němu dojít nutně ve stejném okamžiku) je jedním z nejintimnějších zážitků mezi partnery. A nemyslete, že takovéto intimní spojení si užíváme jen my ženy – pro muže je stejně důležité!

3. „Užívám si, jak ztrácíš kontrolu...“

Orgasmus je okamžikem, kdy nad sebou přestáváme mít kontrolu, kdy nás zcela ovládnou emoce a pudy. A to je velmi vzácná chvíle. Chvíle, kterou si muži umějí náležitě vychutnat (a upřímně, naopak to funguje také, že).

4. „Líbí se mi tvůj hlas.“

S onou ztrátou kontroly nad sebou souvisí ještě jedna věc – přestaneme-li se ovládat a jediné, na co se soustředíme, je naše rozkoš během orgasmu, dostane náš hlas nové zabarvení, výšku, intenzitu. Zkrátka své vyvrcholení doprovázíme zvuky, které muže pořádně vzrušují.

5. „Vím, že si to užíváš stejně jako já.“

Zdaleka není pravdou, že mužům jde v první řadě o vlastní uspokojení. Většině jde v první řadě o to, aby se nám milování s nimi líbilo. A jaký lepší důkaz než orgasmus bychom jim mohly nabídnout?






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat