Jak si říct o to, co OPRAVDU chcete v posteli?!

10.07.2015 | Sex a vztahy

Sex s vaším milovaným je skvělý, i když… Ne že by se na něm nedalo něco málo zlepšit. Jenže jak takové téma otevřít, abyste nezranila partnerovo ego?

Otevřenost a komunikace jsou ve vztahu a sexu naprosto klíčové. Ovšem právě v těchto oblastech jsou poměrně složité. Nevhodným slovem totiž můžete druhému ublížit.

Jak začít rozhovor o tom, co se vám líbí/nelíbí při milování?

1. Dobře si vše promyslete

Hovory o sexu by neměly být náhodné a nepřipravené. To je cesta k hádce a uražené ješitnosti. Než se do rozhovoru pustíte, rozmyslete si, jaká slova použijete, jak byste se cítila vy, kdyby s podobným tématem přišel váš partner. Empatie a takt jsou velmi důležité.

2. Načasování je důležité

Kdy s takovým rozhovorem začít? Určitě ne například v autě během cesty k rodičům nebo na dovolenou. Také byste oba měli být „v pohodě“, nikoli ve stresu, a rozhovor by měl tak nějak „vyplynout“ - žádné: „Musíme si promluvit!“

3. Buďte konkrétní

Když už se k rozhovoru odhodláte a máte pro něj ty nejlepší podmínky, nespokojte se jen s frázemi a obecnými řečmi. Mluvte k věci, konkrétně. Co vám až tak nevyhovuje, co byste si přála. I váš partner ocení, když jej nasměrujete ke konkrétnímu řešení.

4. Nezapomínejte na pozitiva

Abyste ale jen nekritizovala, rozhodně vyzdvihněte, co na milování s partnerem zbožňujete a co se vám líbí. Atmosféra rozhovoru bude mnohem příjemnější!

5. Dejte mu prostor

Rozhovor o sexu nesmí být monologem! I váš partner by se měl aktivně zapojit – povzbuďte ho, aby řekl, co se líbí či nelíbí jemu, aby přišel se svými nápady. Jen tak budete spokojení oba!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat