6 sexy tipů, jak si v létě pohrát s ledem. V posteli se neztratí!

Led? Nepostradatelná letní rekvizita! Nejenže se bez něj neobejde žádný letní drink, ale i při sexu zamíchá s vašimi chutěmi stejně jako to nejsilnější Mojito! Dejte mu v posteli šanci!

Nemusíte být znuděni z ložnice, abyste zkusili něco neotřelého. Ať jste kdekoli, vytáhněte ze sklenice nebo mrazáku kostku ledu a použijte ji pro svoje chlípné záměry. Inspirujte se tímto šestibodovým manuálem a nebudete litovat!

1. Pomalé rozpouštění

Vy nebo on vezměte jednu kostku do každé ruky a položte je na pupík. Ten patří mezi překvapivé erotogenní části těla. (Některé ženy mohou jednoduše dosáhnout orgasmu i jen při jeho dráždění. Ale i když se tak právě nestane, neznamená to, že pupík nebude vnímavý k rozdílným teplotám.)

Kostkami hezky kružte v jeho středu i okolo něj. Pak se pomalu s těmito již napůl rozteklými mokrými pomůckami vydejte na malý výlet „tam nahoru“. Přejeďte přes žaludek, zastavte se na prsou a líně je obkružte. Zamiřte až ke krku a pokud z kostek zbyde ještě něco, navlhčete jimi jeho suchá ústa.

V opačném případě slízněte kapku vody z jeho pupíku a podělte se o ni dlouhým francouzským polibkem. A co dalšího se dá s chladivou krychličkou udělat?

2. Hra na hledání

Vezměte jednu kostičku a hezky něžně si s její pomocí zchlaďte svoje rozpálená stehna. Chvíli jezděte sem a tam, a pak jakoby omylem nechte kostku ledu spadnout do svých kalhotek nebo plavek. Už to samo o sobě je vzrušující, ale když ještě požádáte partnera, aby kostku našel, zvýšíte tím svůj i jeho erotický požitek.

3. Zkřehlá ústa

Pravidelně otužovat svoje rty a ústa ledovými kostkami, když zrovna máte na práci orální sex, patří k letním klasikám. Ještě v tom neumíte chodit? Klid. Žádné instrukce nepotřebujete.

Jeden kus ledu přímo v puse. Stejně jako penis. Jak ten bude reagovat na chlad? To poznáte, ale věřte, že za chvíli požádáte i jeho, aby udělat to samé vám. Totiž i klitorisu se moc líbí, když ho škádlí někdo se studenou špičkou…

4. Malování

Přejíždění štětcem po těle, nebo třeba vytváření obrazců čokoládou, nechte na chladnější měsíce. Teď je perem i čirou barvou právě led. Malujte jím po jeho zádech a vytvářejte písmenka, slova i celé věty, když vám nechybí jeho zásoby.

Až uznáte za vhodné, zkuste i přejíždění po penisu, pod ním, pod varlaty. Cesta k perineu (zadnici) taky bývá citlivá na vnější podněty. Koneckonců, její ledové „odpanění“ si bude pamatovat ještě příští léto…

5. Předávání

Kdyby člověk měl řešit bakterie v ústech, nikdy by nezažil, co je pořádně divoký sex. Láska a sex nějakou tu breberku snesou, tak jestli se nebojíte, předávejte si led z úst do úst. Ideálně jen jazykem. Uvidíte, jaká je to fuška! A jak se kostka zmenšuje, je to čím dál složitější, na to vezměte jed.

6. Ledové skvrny

Zábavnou a sexy hrou je i slízávání ostrůvků, které vzniknou rozpuštěním ledu na těle. Kostka je studená, jazyk horký, na tom druhém je to tak půl napůl. Tak uvidíte, kdo z vás dvou si právě tohle zamiluje. Nebo to může být i naopak? Jistě, připravte se i na malá rizika!

Co se může pokazit?

I když těchto šest tipů zní moc fajn, někdy se chybička vloudí. Co vás může při experimentech s ledem potkat?

Linda (34): „Občas to je docela nepříjemné. Zvlášť v prvních vteřinách, než si kůže zvykne na chlad.“

Klára (27): „Lechtání. Nějak jsem ho nemohla přestat vnímat.“

Kamila (31): „Pár tipů jsme už s přítelem zkoušeli a za sebe můžu říct, že dobrý, akorát poprvé jsme se u toho hrozně smáli.“

Čekali jste drasťárny. Žádné nejsou. Ale jestli během zkoušek s ledovými kostkami na nějaké přijdete, podělte se s ostatními a napište nám svoje postřehy pod článek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat