Sex podle barvy vlasů. Je vášnivější bruneta, nebo blondýna?!

Brunetky jsou vášnivější než blondýnky. A co zrzky? V posteli neovladatelné! Taky znáte tyhle staré školní fráze? Teď se na ně výzkumníci podívali trochu blíž. Co odhalili? Barva vlasů skutečně odhaluje sexuální osobnost!

Nebarvené vlasy jsou dneska již poměrně vzácné, ale existují teorie, že když si vyberete přeliv či barvu v nějakém tónu, tak vás ovlivňuje stejně, jako kdyby byl váš vlastní. Takže, jak to s vámi v posteli vlastně je?

Rusovlasé víly

Přirozené zrzky patří k ohroženým druhům a obecně se o nich tvrdí, že jsou vášnivé. Je to pravda, tvrdí vědci z Research Institutu z Hamburku. Ti provedli podrobnější náhled na sexuální život stovek tamních žen a odhalili, že zrzky jsou mnohem víc sexuálně aktivní než ostatní ženy.

„Výzkum dokázal, že ohnivé dámy dostojí své pověsti,“ nechal se slyšet profesor Werner Habermehl. Těžko říct, proč tomu tak je, ale ohnivé vlasy jsou spojovány s mládím, plodností a skoro až démonickou osobností.

Jejich vzácnost z nich navíc dělá zajímavý cíl, do kterého se lecjaký muž chce dostat. 9 % pánů dokonce přiznává, že výhradně zrzky staví na přední příčky svého zájmu. No, jestli máte liščí kštici, nejspíš víte, o čem je řeč…

Tajemné brunetky

Tmavovlásky. Co o nich říct? Jsou trochu nudnější, ale věrnější a svědomitější. Jo, a inteligentnější, pochopitelně. V posteli bývají trochu plaché a zdrženlivější. Je to pravda? Tak trochu napůl.

Výsledky britské studie z roku 2013 vypovídají o tom, že když má bruneta v posteli toho správného, dokáže se víc uvolnit a rozvášnit. 58 % účastníků výzkumu dokonce přiznalo, že tmavovlasé ženy jsou v ložnici lepší než kdokoli jiný. A spolehlivější. Však se taky říká, že s muži s blondýnkami chodí, ale za ženy si berou tmavovlásky.

S tím souhlasí třeba Australané. Anketa seznamky Redhotpie potvrdila, že 24,4 % dotázaných miluje blondýnky, 48 % brunetky, 27,6 % sympatií patří zrzkám. Spojení tmavších vlasů a erotické nespoutanosti se tak jeví jako jedna z ideálních kombinací!

Blondýnkovský kult

Velká většina žen si chce aspoň jednou v životě zkusit, jaké to je, být blondýnkou. Tou obletovanou a obdivovanou křehkou ženou, která budí pozornost mužů ve svém okolí. Její odstín vlasů je často spojován s mládím, přístupností a otevřeností. Mnozí v ní vidí hlavně „zábavu“.

Londýnská metropolitní univerzita dokonce vyčíslila, jak to chodí v situacích, kdy muži mají na výběr. Stojí-li před nimi blondýna a bruneta, vzniká o tři procenta vyšší pravděpodobnost, že si pánové vyberou plavovlásku. Pokud touží po dobrodružství. A možná právě to blondýnám nejvíc škodí.

36 % mužů, kteří se zúčastnili veřejného průzkumu ve stejné zemi, tvrdili, že plavovlasé ženy jsou nejvíc temperamentní. Jejich jiskra se v posteli hodí, ale co se týče dlouhodobých vztahů, není považována za velký přínos. Na druhou stranu, co by ti muži teda vlastně chtěli? Změnu? Mají ji mít!

Vlasy - nástroj flirtu

Myslíte, že je to celé nesmysl? Pochybujete o tom, že účes či barva vlasů ovlivňuje osobnost a to, jak vás ostatní vnímají? Tak proveďte malý test. Natáhněte si paruku a spolu s ní i osobnostní typ, který je pro ni charakteristický.

„Tenhle ‚převlek‘ vám pomůže vyzkoušet si své nové, dobrodružnější já,“ radí i známá britská sexuoložka Tracey Cox s tím, že paruky také báječně fungují, když chcete, aby se na vás lidé dívali novýma očima.

„Bere vás milenec jako samozřejmost? Chcete proměnit kamaráda v milence? Nasaďte si paruku v odlišném stylu či barvě. Všechno pak bude jinak,“ doplňuje v jedné ze svých úžasných knih. Půjdete do takového experimentu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat