4 způsoby, jak spolehlivě pohřbít jeho CHTÍČ!

Zatímco dříve jste se sebe nemohli nabažit a prakticky nebyla chvilka, abyste se alespoň nedotýkali, teď musíte partnera k milování skoro nutit. Co za tím stojí?

Předně je třeba říci, že se jedná o přirozený vývoj v dlouhodobém vztahu. Upřímně, pokud byste setrvali v onom sexuálním a emocionálním kolotoči, váš organismus by to dlouho nevydržel.

Nicméně pokud máte pocit, že za vašimi problémy stojí něco víc než jen přirozené opadnutí prvotní vášně, zkuste se zamyslet, zda se za nimi neskrývají někteří z následujících zabijáků mužského libida.

1. Zamračená partnerka

Jistě, stres se nevyhne nikomu z nás a dobrá nálada bohužel není každodenní součástí našich životů. I přesto, že jste měla těžký den v práci, děti zlobí a docházejí finance, nebuďte pořád zamračená. Vždyť kdo by se chtěl pořád dívat na zachmuřenou tvář. Berte život s humorem a snažte se jej vidět pozitivně. Berte všechny špatné věci, které se vám stanou, jako školu, že se máte díky nim prostě něco naučit. Snažte si říct, že bude lépe. A pak z vás bude ta pozitivní nálada jen vyzařovat. A dobrá nálada je pro muže jako afrodisiakum.

2. Zaneprázdněná partnerka

Máte na sebe s partnerem vlastně dostatek času? Jen a jen pro sebe? Jistě, na nedostatek času si stěžujeme občas všichni. Ale ruku na srdce, pokud máte čas na několikahodinové povídání si s kamarádkou u kávy či na brouzdání po internetu, měla byste věnovat i čas partnerovi. Někdy stačí si jen chvíli spolu sednout, otevřít láhev vína a udělat si hezký večer. Pokud to jde, dejte děti k babičce a užijte si ničím a nikým nerušený večer.

3. Nevšímavá partnerka

Nebudeme si nic namlouvat – muži milují, když jsou rozmazlovaní. To vůbec neznamená, že byste se měla strhat a stát se služebnou nebo druhou mámou svého partnera, ale zkuste najít jiný způsob, jak o něho „pečovat“. Jak? No, například tak, že si spolu zajdete zasportovat. Stejně tak muži ocení nějakou dobrou večeři. Můžete sice namítnout, kdo se bude starat o vás, ale… Muži jsou prostě takoví, a když o něj nebudete pečovat vy, udělá to někdo jiný (spíše jiná).

4. Zanedbaná partnerka

Zamyslete se. Jak oblečená a upravená chodíte doma? Muži mají rádi upravená ženy. To neznamená, že si musíte nachystat budík, vstát o půl hodiny dříve, než partner a rychle se upravit, aby vás neviděl nenalíčenou a neučesanou. Když ale zapomenete, že jste i žena, ne jen matka a hospodyňka a vaše garderoba se omezila na tenisky a tepláky, nemůžete se divit, že je z vás manžel nechce večer dychtivě strhat. Občas jej překvapte sexy oblečkem, v němž se jen svůdně mihnete ve dveřích ložnice…






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat