Čím ho zaručeně nadchnete v posteli?

23.02.2016 | Sex a vztahy

O tom, jak potěšit naše miláčky v posteli, byly popsány stohy papíru (o množství internetových stránek ani nemluvě). Ovšem ve skutečnosti to není zas tak složité, stačí k tomu několik snadných triků a maličkostí!

Co tedy mají muži při milování opravdu rádi?

Když jste iniciátorkou milování

Ženě se tradičně v souvislosti se sexem připisuje pasivnější role. Většinou je to muž, který milování začne. O to víc ho potěší, když je iniciátorkou jeho partnerka. Znamená to pro něj jasný důkaz, že po něm jeho milovaná touží stejně, jako on touží po ní. A to je pořádné afrodiziakum!

Když si obléknete sexy prádlo

Nemyslete, že je jedno, co máte na sobě, když to během sexu stejně všechno sundáte! Pohled na nádherné sexy prádlo je pro muže jednak velmi vzrušujícím zážitkem, jednak může oběma partnerům zaručit úžasnou předehru, když ho muž z partnerky svléká.

Když se soustředíte na předehru

Z nějakého důvodu mají muži pověst stvoření, která chtějí při sexu jen „zasunout“ a nějaké okolky je nezajímají. To je ovšem naprostá hloupost! Pro muže je předehra stejně důležitá jako pro ženy. Tak na to nezapomínejte a dopřejte mu ji!

Když mluvíte „neslušně“

Je rozdíl mezi neslušnými řečmi a sprosťárnami či vulgaritami. To první muže pořádně nažhaví, to druhé nemusí být každému po chuti. Spousta žen si ale netroufá pustit v posteli pusu „na špacír“ a barvitě popisovat, co by chtěly dělat. Odhoďte stud – uvidíte, že dostanete do varu nejen jeho, ale i sebe!

Když sténáte/voláte jeho jméno

Je to tak. Muži své jméno při milování slyší moc rádi. Tak na to příště myslete!

Když máte představivost

A také ochotu zkoušet při sexu něco nového. Když se nebojíte mluvit o svých fantaziích a proměňovat je ve skutečnost. Jen pamatujte – touha udělat muži radost se nesmí dostat do rozporu s vašimi vnitřními hranicemi, za které nechcete v posteli zajít!

Když máte smysl pro humor

Nemyslete, že smích a radost či smysl pro humor do postele nepatří! Ale patří. Milování vám má přinášet potěšení, úsměv a nemělo by se brát vždy tak vážně. Chytrý a jemný smysl pro humor navíc oba oceníte, když se nebude v posteli zrovna dařit (a že se to občas stává).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat