4 sexuální fantazie. Už jste se jim podlehla?

24.03.2016 | Sex a vztahy

O čem v posteli (a jinde) ženy nejčastěji sní? Jaké druhy sexu by nejraději vyzkoušely? Víme to!

Fantazie č. 1: Trojka

Nemyslete si, že o milování ve třech sní jen muži. U žen je to velmi rozšířená fantazie. Jen si většina z nich nepředstavuje sex s další ženou a jedním mužem, ale spíše se dvěma muži.

Většině žen se taková představa nikdy nevyplní, to je bohužel fakt. Důvody jsou prosté. Prvním z nich je stud – přiznat partnerovi, že bychom k němu rády přidaly ještě jednoho muže (jednu ženu), chce vážně odvahu (upřímně, se ženou nebude mít váš partner takový problém, ale těžko říci, jak by se tvářil na návrh dalšího muže). Bohužel, ne všechny představy se každé z nás splní.

Naštěstí to neplatí o následujících fantaziích…

Fantazie č. 2: Hra s dominancí a submisivitou

Představy o tom, jak převezmete v posteli velení, nebo se ho naopak úplně vzdáte a ve všem se podřídíte partnerovi, jsou velmi časté. Většina žen je spíše submisivních, a tak je vzrušuje představa, jak jsou například přivázané v posteli a partner si s nimi dělá, co chce (samozřejmě v rámci hranic, které si oba předtím stanovili). Ale i opačný scénář je pořádně vzrušující!

Mimochodem, dominance/submisivita patří mezi nejčastější mužské fantazie, takže existuje vysoká pravděpodobnost, že až se partnerovi svěříte se svými touhami, bude nadšený – a vás čeká skvělá noc!

Fantazie č. 3: Sex na veřejném místě

Takové milování má v sobě příchuť něčeho zakázaného (ono také v podstatě zakázané je – nemůžete mít sex, kdekoli se vám zamane – jen si představte, že by třeba vaše děti viděly na ulici milující se dvojici, vážně byste byli nadšení?), vzrušujícího a nebezpečného (třeba že vás zatknou). Každopádně o něm sní spousta z nás.

Naštěstí „veřejné místo“ nemusí znamenat prostranství plné lidí, spousta z nás prostě sní o milování venku (a kolemjdoucí lidé nejsou součástí této fantazie) – třeba v lese, na louce, v zapadlé uličce, kam nikdy nikdo nechodí. Jen do toho! Jen pamatujte na detaily. Například že v lese jsou mravenci a jehličí a že dlažba v zapadlých uličkách může být kluzká.

Fantazie č. 4: Romantické, pomalé milování

Tahle fantazie je vyhrazená prakticky výhradně ženám (i když jsou i mužské výjimky potvrzující pravidlo). Představa o pomalém, citlivém, city prostoupeném milování, které vyjadřuje, jak moc nás partner miluje (a jako moc my milujeme jeho), to je něco, co v sobě máme už od té doby, co jsme objevily romantické filmy a romány z červené knihovny. A vlastně jsme ji v sobě měly vždycky – ženy jsou prostě emocionálně založené (mnohem více než muži) a sex pro ně není jen zábavou, ale i výrazem lásky.

Dobrá zpráva je, že muže nebudete muset k něčemu takovému dlouho přemlouvat. Rádi svou partnerku hýčkají. A co víc, představa, že pak budou hýčkáni zase oni, je také velmi láká.






Celkem 11 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat