5 nesmyslů o chlapech, kterým musíte okamžitě přestat věřit

Muži a ženy spolu žijí od počátku svého bytí. A přesto jsme se ještě stále nenaučili jeden druhému docela rozumět. Naše světy jsou často tak odlišné, že ještě stále věříme nejrůznější mýtům, které se o opačném pohlaví šíří i na počátku 21. století.

A které největší nesmysly o mužích by měly konečně jednou provždy zmizet?

1. „Muži se nezajímají o osobnost ženy, jde jim jen o tělo a o sex!“

Ano, většina mužů se vyspí se ženou jen proto, že se jim líbí její postava. A ano, atraktivita ženy je pro ně velikým lákadlem. Ovšem pokud hledají partnerku pro život, nikoli na jedinou noc, pak se rozhodně velmi pečlivě pídí i po tom, co má žena „v sobě“. Jak se chová, jaké má názory, co ji zajímá, jak se umí bavit, zda má smysl pro humor, jak je inteligentní… Samotná prázdná krása muže nedokáže připoutat, a pokud, tak rozhodně ne na dlouho!

2. „Muži nestojí o ženy s dětmi!“

Najdou se nejspíš i takoví, ale drtivá většina nemá problém být tátou dětem, které biologicky nezplodili. Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo prožil úžasné dětství právě díky nevlastnímu tátovi. Pokud muž ženu miluje, bude s největší pravděpodobností milovat i její děti.

3. „Muži nechtějí chytré ženy, ale hloupoučké husičky, díky kterým si budou moci zvedat sebevědomí.“

Ne. Muži si pro život hledají ženy sobě rovné, tedy i v inteligenci. Co jim vadí, jsou ženy, které mají jako životní cíl dokázat svým mužským protějškům, že jsou jasně lepší a chytřejší než oni. V takovém případě muži zařadí zpátečku. Nikdo nechce být ponižovaný.

4. „Když mě muž miluje, musí mě brát takovou, jaká jsem, nemusím se mu v ničem přizpůsobit.“

Jistě, muži vás milují takovou, jaká jste, ale to neznamená, že musíte ustrnout ve stavu, v němž se právě nacházíte a který vyhovuje jen a jen vám. Nikdo neříká, že se máte kvůli muži měnit, to vůbec ne, ale společný život vyžaduje řadu kompromisů.

5. „Muži mají rádi o dost mladší ženy!“

Samozřejmě se najdou muži, kteří si libují ve vztazích s výrazně mladšími ženami (někteří v rámci tzv. druhé mízy, kdy opouštějí své partnerky a hledají mladší), ale rozhodně to neplatí pro všechny, jedná se spíše o menšinu! Pokud žena muže zaujme, její věk nijak zvláště neřeší. Ovšem neměla by ho příliš řešit ani ona. Mladistvost není o věku nebo plastických operacích, ale o přirozenosti, radosti ze života a mladistvém myšlení!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat